writing-img

sistematski pregled pri 3 letih

clock-img

24.01.2012, 12:17

clock-img

danmit

pencil-img

4

Vem,da ste o tem že govorile ampak mene pa samo zanima,če se moraš naročiti ali te pismeno po pošti obvestijo.
HVALA ZA ODGOVORuser posted image !

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 24.1.2012 17:10:48 >

clock-img

24.01.2012, 12:39

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Obveščali so po pošti. Včasih je res trajalo malo dlje časa, ker so imeli gužvo.

clock-img

24.01.2012, 12:40

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

Mi smo dobili obvestilo po pošti. user posted image

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

clock-img

24.01.2012, 12:53

clock-img

danmit

pencil-img

4

Hvala za odgovora!user posted image user posted image Decembra smo imeli tri leta bom pa še malo počakali.

clock-img

24.01.2012, 13:25

clock-img

karmen83

pencil-img

335

Mi smo dobili po pošti pri starosti 3 leta 5 mesecev.

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

clock-img

24.01.2012, 14:15

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Tudi mi smo dobili po pošti, na dopisnici, na drugi strani so bile pa slike, ki jih bo moral gledati, ko bodo preverjali vid.

clock-img

24.01.2012, 14:22

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Tudi mi smo dobili po pošti, na dopisnici, na drugi strani so bile pa slike, ki jih bo moral gledati, ko bodo preverjali vid.

Hm, naš je bil oktobra 3 star, pa smo do sedaj opravili le pri psihologu, pregled pri zobozdravniku pa smo zaradi bolezni prestavili, od pediatra pa nam niso še nič poslali, je bilo rečeno, da naj bi januarja. user posted image

clock-img

24.01.2012, 14:42

clock-img

AVESNA

pencil-img

1

Dobili dopisnico en mesec pred tretjim rojstnim dnevom za pediatra, zobozdravnika in psihologa pa še čakamo.

clock-img

24.01.2012, 15:02

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Hm, naš je bil oktobra 3 star, pa smo do sedaj opravili le pri psihologu, pregled pri zobozdravniku pa smo zaradi bolezni prestavili, od pediatra pa nam niso še nič poslali, je bilo rečeno, da naj bi januarja. user posted image

Mi smo dobili za sistematskega vabilo že konec decembra, ampak sva potem morala prestavit. Tudi zobozdravnika sva imela decembra, za psihologa sva dobila pa potem naslednji mesec, se pravi januarja. Verjetno imajo različen sistem naročanja ne glede na to, da je isti ZD - ko sem pokloicala in sporočila, da ne moreva priti, mi je rekla, da dobiva novo vabilo čez 2 meseca. user posted image No, saj meni je vseeno, kdaj bo imel ta pregled, par mesecev gor ali dol, ampak zakaj rabijo 2 meseca za novo vabilo mi pa res ni jasno.

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 24.1.2012 15:04:02 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem