writing-img

skakč

clock-img

04.02.2009, 14:22

clock-img

Maya80

pencil-img

134

Ali mogoče katera ve kje bi ga lahko kupila in ča ga katera ima kako se obnese.Saj sploh ne vem kako se točno reče temu,daš pa otroka not in lahko skače.

clock-img

04.02.2009, 16:56

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Skokec. Imeli sposojenega pri starejšem, ampak so bili tramovi tako visoko (no, saj so še vedno user posted image ), da se ni mogel odganjat in smo ga imeli bolj za gugalnico. Sicer pa ni najbolj priporočljiv.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

07.02.2009, 14:00

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Mi imamo sposojenega, pa ga ne uporabljamo, ker se mi zdi BV. Se zna tamala zabavat brez tega, jaz bi raje gugalnico kupila, če jo imate kam namontirat.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

clock-img

07.02.2009, 18:33

clock-img

akin

pencil-img

158

Sama sicer nimam nobenih izkušenj s tem, ampak nam so v šoli za starše uporabo tega odsvetovali, kakor tudi uporabo hojic in drugih podobnih "pomagal", s katerimi naj bi se otrok prej postavil na noge. Baje da naredijo več škode kot koristi, saj naj bi se otroček na to navadil in imel potem precej težav pri postavitvi na noge brez teh pripomočkov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem