writing-img

skiro

clock-img

03.12.2008, 09:28

clock-img

veselje07

pencil-img

42

od katerega leta dalje je uporabno skiro?

clock-img

03.12.2008, 09:29

clock-img

blaža

pencil-img

8795

pri nas od tretjega leta. baje pa obstaja en tak, ki je malo bolj stabilen in je zadaj z dvemi koleščki, pa se težje prevrne. odvisno od otroka kolko je spreten.user posted image

clock-img

03.12.2008, 09:53

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

no moj ga je dobil pri enem letu in pol.je pa tko dirkal z njim mu je blo ful fajn:)
sicer pa itak moraš pazit še.ima pa takega ko ima zadaj dva koleščka.
ful lep!user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

03.12.2008, 10:30

clock-img

honey

pencil-img

2567

Na je dobil pri 2 letih takega na 3 kolesa (1 spredaj, 2 zadaj). Sicer je v redu za ravnoteje, ampak zdaj je e prevelik zanj oz. ga teko pogajna, ker nikamor ne gre. Je res za majhne otroke

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

03.12.2008, 11:33

clock-img

tana-2

pencil-img

195

Mi smo jih kupovalu tu:<http://www.igrarija.com/trg/index.php?hid=13&sid=71>, od najmanjšega pa do večjih. Zadovoljni.user posted image

clock-img

03.12.2008, 13:01

clock-img

*sato*

pencil-img

96

Moj je začel pri dveh letih in pol- ima pa takega na tri kolesa (gumijasta), pa tudi višina se nastavi. Še hči včasih po igrišču šiba z njim, pa je stara osem let. Tako, da naš kar hitro gre- mogoče zaradi gumijastih koleščkov. Sem ga pa lani kupila v Direndaju za 20 eurov(mislim, da je bil znižan iz 40).

clock-img

03.12.2008, 13:09

clock-img

Čupka

pencil-img

666

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

pri nas od tretjega leta. baje pa obstaja en tak, ki je malo bolj stabilen in je zadaj z dvemi koleščki, pa se težje prevrne. odvisno od otroka kolko je spreten.user posted image

Tale skiro, ki ima zadaj dve kolesci je polomija in se ob vsakem malo bol ostrem zavoju prevrača. Moj mali se non stop jezi nanj in potem jemlje bratov skiro na dve kolesci.
Boljša je varianta skiroja, ki ima spredaj dve kolesci. Še najboljše pa kar običajen skiro, ker se otrok hitreje nauči loviti ravnotežje.
Drugače pa ja, tam nekje od 2,5 let naprej. Zelo odvisno od otroka.

clock-img

03.12.2008, 13:14

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Moja hčerka je začela skiro uporabljat, ko je bila stara malo čez 3 leta. In me je prav presenetila, kako hitro ga je obvladala. Ima pa tega ta navadnega - eno kolo spredaj in eno zadaj.

clock-img

03.12.2008, 13:58

clock-img

misa4

pencil-img

637

Naša še ni imela 3 leta ko sem ji ga kupila, spredaj in zadaj po en kolešček in se je zelo hitro naučila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem