writing-img

skisanje čaja

clock-img

28.04.2005, 12:17

clock-img

gobacius

pencil-img

16

Takole jaz naredim čaj ga nekaj spijeva nekaj pa ga seveda ostane, potem ga zopet dam v grelec in segrejem, do sedaj to ni bil problem, sedaj pa se mi je začelo dogajati da se čaj skisa ZAKAJ???
Hvala vsem za nasvet:duda::duda::duda:

clock-img

28.04.2005, 12:22

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Jaz ga nikoli nisem grela, že od rojstva ga pije na sobni temperaturi in je čisto ok. Zakaj ga pa segrevaš:zmeden:?

clock-img

28.04.2005, 12:33

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz caja nisem nikol segrevala,vcasih sem ga le dala na radior pozimi..pa je bil takoj skisan...sicer pa jaz caj vedno po cca 5urah zamenjam...pol pa spije vsega al ne...moc navade :)

clock-img

28.04.2005, 13:37

clock-img

AnBan

pencil-img

775

Jaz mu pa stalno pripravljam svezega instant od Hippa...upam, da me ne boste zmerjale:ups:

clock-img

28.04.2005, 14:14

clock-img

Ajsha

pencil-img

459

Če je čaj sladek, je to idealno gojišče za bakterije in kvasovke vsh vrst. Sladkor je za njih hitro dostopna in zelo učinkovita hrana. Zato velja edino pravilo - čaj mora biti VEDNO svež. In pika. Izjema so nesladkani čaji, ki lahko stojijo malenkost dlje, vendar spet ne cel dan!

LP!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem