writing-img

skrajšano maternično ustje

clock-img

12.02.2009, 18:43

clock-img

vesny26

pencil-img

16

A je katera imela? Izkušnje prosim, ker mi je ginekologinja rekla da moram počivat do poroda ampak da so krajši sprehodi dovoljeniuser posted image sem v 23 tednu.

clock-img

12.02.2009, 18:54

clock-img

piule

pencil-img

177

ja menitudi,in sem morala striktno ležat 2 meseca,potem pa sem rodila z umetnimi in čez rok..tako da ni pravila,ne se pa sekirat to pa res...jaz sem se zelo ampak je blo brezveze...na bolniški pa sem bila 4 mesece brez dovoljenja za sprehode,,,pa še flosteron,kao panika za porod v 29 tednu....tako da ni pravila

clock-img

12.02.2009, 22:01

clock-img

misa4

pencil-img

637

Jaz sem imela v 35t skrajšanega in 1cm odprta, so  dohtarji na porod čakal,pa en mesec ni blo ničuser posted image

Ti si še tako na sredi user posted image  in je verjetno preventivo, da ne pride do komplikacij.

clock-img

12.02.2009, 22:06

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

Če te je dala na bolniško in rekla da počivej...pol počivej...

Jaz sem 1user posted image  preležala celih 9 mesecev ker so me dali na bolniško,pač vzameš v zakup in upaš na to da donosiš...
sej ne rečem ,da je fajn,sam če mi je bilo tako naročeno sem se tega držala...

clock-img

12.02.2009, 23:28

clock-img

vesny26

pencil-img

16

ja sej počivam, imela sem že en spontani splav tko da je panika itak še večja,na bolniški sem pa že od začetka.

clock-img

13.02.2009, 06:44

clock-img

nara123

pencil-img

98

Ti kar počivaj lepo,tudi jaz sem imela krajši MV in sem od 5 meseca dalje samo ležala v 27t sem tudi dobila Flosteron za razvoj pljučk če bi prej rodila(imela sem tudi popadke-lažne od 20t)in sem prikorakala do 37t ko se je moja damica odločila priti na svetuser posted image ...Ne se preveč sekirat čeprav vem da je to lahko rečt ampak tako pač je....Držim pesti da bo vse vredu in verjami da bo!

clock-img

13.02.2009, 09:04

clock-img

vesny26

pencil-img

16

hvala user posted image

clock-img

13.02.2009, 09:13

clock-img

bjondi

pencil-img

3613

Ja če pa si imela še spontan splav za povrh...pol pa ne razmišljaj o sprehodih...dodeljen ti je bil počitek,vem da se težko sprijaznimo z ležanjem par mesecev,pa še sonček je končno pokukal na plano.

Počivej,ker počivaš zaradi pikice ,da zraste in se razvije v malega velikančka.

clock-img

13.02.2009, 12:18

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Tudi pri meni so ugotovili skrajšan. Sm ga imela le 16 mm in to v 24 tednu. Sedaj sem v 34. tednu in imam svetovano ležanje. In se tega striktno držim. Grem le na wc in k mizi za 10 minut, da pojem kakšen obrok in to je tudi vse. Doma imam 4 letnega otroka in ni luštno, da jst ležim in se z njim ukvarjam bore malo. Na srečo imam super moža pa starše, da mi pomagajo.

Se pravi, da se cela družina podreja novo prihajajočemuuser posted image . Vsi zdravniki se čudijo, da sem še zmeraj 2 v 1.

Ko grem na pregled in pridem domov sem zmučena in me vse dol tišči, ker dol moram sedet, doma sem pa navajena skoz ležat. In to kljub temu, da me vzamejo zaradi težav pred vrsto. Je zame res podvig iti na pregled.

Svetujem ti, da če so ti rekli, da moraš leža, ti kar leži. Boš videla, da se bo splačalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem