writing-img

skrbi me

clock-img

11.03.2009, 20:34

clock-img

vesela veselka

pencil-img

174

zanima me, ali se to dogaja tudi vasim otrokom in zakaj?

Moja puncka je stara dober mesec, že 2x je ponoči med spanjem začela glasno jokati, kričati, kot da ima nekakšne grozne sanje.

clock-img

11.03.2009, 20:40

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Najbrž se ustraši. Imate prižgano malo lučko? Potolaži jo in stisni k sebi. Veš kako je otroku težko, ko pride iz toplega maminega trebuščka? Joj, revček mali kar stsinilo me je pri srcu. Jaz bi si jo še k sebi v posteljo najbrž dala.user posted image

clock-img

11.03.2009, 20:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.03.2009, 20:56

clock-img

Pšemek

pencil-img

899

Stisni jo k sebi, bo prec boljše, boš videla!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

clock-img

11.03.2009, 21:25

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

Najbrž se ustraši. Imate prižgano malo lučko? Potolaži jo in stisni k sebi. Veš kako je otroku težko, ko pride iz toplega maminega trebuščka? Joj, revček mali kar stsinilo me je pri srcu. Jaz bi si jo še k sebi v posteljo najbrž dala.user posted image

Lučke ne bi prižigala, ker noč je noč... tudi v trebuhu je tema,zato dvomim, da jo je pri enem mesecu strah teme. Vsekakor se pa strinjam s tem, da nujno nujno potrebuje mamino bližino, njen vonj, glas, toplino telesa... saj ji to predstavlja sedaj ne samo vso varnost in ne samo cel svet, temveč sploh ne loči sebe od tebe.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

12.03.2009, 09:18

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Lučke ne bi prižigala, ker noč je noč... tudi v trebuhu je tema,zato dvomim, da jo je pri enem mesecu strah teme. Vsekakor se pa strinjam s tem, da nujno nujno potrebuje mamino bližino, njen vonj, glas, toplino telesa... saj ji to predstavlja sedaj ne samo vso varnost in ne samo cel svet, temveč sploh ne loči sebe od tebe.

To je res ampak jaz sem imela malo lučko prižgano, da sem bila bolj ziher in da sem jo takoj videla, ko je zajokala. user posted image

clock-img

12.03.2009, 10:03

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Verjetno ima krče.

clock-img

12.03.2009, 12:09

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Točno tako, sebe se še niti ne zaveda.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

clock-img

12.03.2009, 12:32

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Živjo!

Tudi jaz mislim, da jo najbrž zvije v trebuščku. Jaz bi jo definitivno vzela k sebi, jo stisnila na prsi in počakala, da se umiri. Ko naša punči (danes je stara 2 meseca) ponoči začne godrnjat (posteljico ima zraven najine postelje), jo vedno vzameva ven, in potem vedno zaspi pri meni ali user posted image na prsih. Vem, da so mnogi proti takšnemu uspavanju, ampak meni je vseeno. Dejstvo je, da so bili 9 mesecev na toplem in varnem v trebuščku, zdaj pa je zanje kar naenkrat preveč novih dražljajev

lp

clock-img

12.03.2009, 20:19

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Točno tako, sebe se še niti ne zaveda.

OK, sem razumela. Pol pa naredi vse enako...v temi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem