writing-img

skupna darila za sorojence?

clock-img

18.11.2007, 11:06

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

smo že toliko povedali o darilih, pa vendar me zanima še nekaj. tiste, ki imate dva otročička, ali ste razmišljali o skupnih darilih za novo leto ali božička? moji pupi sta stari 1,5 in 3,5 let. razmišljam, da bi jima pod jelko dali eno darilo, nekaj takega, da se bosta lahko skupaj igrali, recimo kakšno leseno železnico in vlakec ali pa kaj podobnega.

clock-img

18.11.2007, 11:10

clock-img

Anonimen

Po mojem je to čisto v redu, saj vendar ne moreš vsaki svoje kupiti. Pa tudi če jo kupiš npr. starejši, a potem bo pa skozi fajt,a če se jo bo tamala dotaknila.

Ja, je kar O.K. tako, pa še kakšno malenkost kupi za vsako posebej.

clock-img

18.11.2007, 11:24

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Lahko ja.
Midva sva vedno  kupovala vsakemu posebej (16 mesecev razlike), ker sta itak imela vsak svoje želje. Enkrat sva kupila Lego kocke, a vsakemu svojo vedro. Pa tudi za RD dobijo vsi darila, da ni kdo užaljen - slavljenec po želji, druga 2 pa nekaj manjšega.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.11.2007, 11:28

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Pri nam vsak dobi svoje, ampak takoj povem,d a je vse od vseh..in naj se ne kregata, ker je za vse dovolj...ne vem pri nam so itak zaenkrat še čisto drugače želje in potrebe, ampak pomoje bomo prakticirali tako da bosta dobila vsak svoje...

clock-img

18.11.2007, 11:36

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

razmišljam tako zaradi tega, ker moja 1,5 letna zita  še ne zna povedati, kaj bi rada imela od dedka mraza, 3,5 letnica bi pa takoalitako imela vse, kar vidi v različnih reklamah. kuhinjo imata, tam tudi že kaj skupaj počneta, lego kocke tudi zlagata, sicer vsaka svoj stolp ali hiško ... v glavnem ta mala v vsem posnema ta večjo ... veliko idej za skupna darila imam, ko bosta večji, npr. trgovina s policami, artikli, "voki toki", telefon, ki ga imata potem vsaka v svoji sobici ipd.

clock-img

18.11.2007, 12:28

clock-img

spacey

pencil-img

2359

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Se strinjam. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

18.11.2007, 12:58

clock-img

Teja N

pencil-img

559

Ja, eno večje darilo, ki bo skupno, pa vsakemu še eno malenkost.

Čeprav pri naših dveh ne vem, kako bi se skupno darilo obneslo, ker sta si stalno v laseh za igrače...

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

clock-img

18.11.2007, 13:22

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: spacey

Jaz se tudi strinjam. Da bosta vseeno imeli občutek, da sta še nekaj vsaka zase dobili. Drugače pa je skupno darilo super ideja, saj npr. železnica je taka igrača, da se jih več z njo lahko igra.

clock-img

18.11.2007, 13:25

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

IZVIRNO SPOROČILO: spacey

Jaz se tudi strinjam. Da bosta vseeno imeli občutek, da sta še nekaj vsaka zase dobili. Drugače pa je skupno darilo super ideja, saj npr. železnica je taka igrača, da se jih več z njo lahko igra.

Se pridružujem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

18.11.2007, 20:06

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Se strinjam. Moja sestra ima dvojčka in včasih darilo kupim tako, da je večje darilo skupno za oba, ampak vsekakor vsak posebej dobi še nekaj, kar je samo njegovo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem