writing-img

skute in skutice za dojenčke

clock-img

26.07.2005, 14:14

clock-img

afrika

pencil-img

283

Velikokrat jih omenjate, pa me natančno zanima, katere jim dajete. Se dobijo kakšne posebne za dojenčke ali dajete (6, 7-mesečnikom) kar navadno skuto???

Smo še začetniki pri hranjenju...hvala:)!

clock-img

26.07.2005, 14:21

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Jaz kar kupim navadno pasirano skuto, potem mu pa noter umešam banano, marelice, borovnice.. odvisno kaj imam doma.

clock-img

26.07.2005, 14:26

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Navadno, včasih je dobil kar samo skuto, velikokrat pa s sadjem. Kar sezonsko sadje sem narezala, zmešala s "paličnjakom" in je bil navdušen.

clock-img

26.07.2005, 14:31

clock-img

MonikaPon.

pencil-img

29

Navadno pasirano skuto.

clock-img

26.07.2005, 15:50

clock-img

ninci

pencil-img

60

jaz sem mu dala enkrat tudi skutko z sadjem iz Ljubljanskih mlekarn pa jo je čisto lepo popapal pa brez posledic.

lp nina

clock-img

26.07.2005, 17:49

clock-img

P

pencil-img

38

Jaz pa sem probala pri hčerkici stari 6m navadno skuto zmešano s sadjem in pa tudi sadno skuto ljubljanskih mlekarn pa ji ni potegnil:Odpre usta,proba,potem jih pa sploh noče odpret in glavo stran umika!
Kaj naj naredim?Naj se sekiram?Aja,pa sadje tudi nobenega ne mara!!!
obupan pozdravček:(

clock-img

26.07.2005, 18:52

clock-img

Anonimen

navadno, pa frukcverge tut za sem pa ke, posebi za na pot

clock-img

26.07.2005, 19:03

clock-img

Petra P.

pencil-img

336

mi smo se trudli z navadno skuto (in jogurti tudi) pa nič od uspeha s to zdravo hrano. Zdaj le še občasno poskusimo, če si je slučajno premislil. Obožuje skuto s sadjem (zlasti borovničke!) od Ljubljanskih mlekarn. Z jogurti je podobno. Se pač trudim, da imajo vse stvari čim manj Ejev in pa pri teh skuticah s sadjem, da je predvsem skutico in da skoraj vse sadje ostane na dnu lončka.

clock-img

26.07.2005, 19:36

clock-img

Pika10

pencil-img

159

Jaz mu kupim kar frucverge tiste ki so pakirani po šest, ali ene v Leclerku, ki so 2-krat po šest zgoraj je sadje spodaj pa skutica in se potem zmeša in so zelo dobri imenujejo de pa Gervais od Danoneja.Te od ljubljanskih mlekarn mi pa niso ne vem kaj.

clock-img

26.07.2005, 21:16

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Skuto sem dala sele po 8. mesecu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem