writing-img

slab urin

clock-img

09.09.2006, 09:19

clock-img

studentka81

pencil-img

1

Prosim za  nasvet. Sem visoko noseča, rok imam 18.10, problem je v tem, da sem že dvakrat  na pregledu imela slabo vodo, čeprav veliko pijem in tudi na wc hodim zelo pogosto. Slišala sem da pomaga isostar, ali katera ve če je to res?
Lp, studentka81user posted image

clock-img

09.09.2006, 16:54

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Kaj pa piješ
Meni je pomagala preslica, kopriva ...voda ni dovolj.

clock-img

09.09.2006, 17:08

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz sem skoraj celo nosecnost pila caj za nosecnice za secila gorenjskih lekarn

Mami, pika moja!

clock-img

09.09.2006, 23:19

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Odvisno, kaj v vodi ni vredu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

10.09.2006, 10:05

clock-img

Clody

pencil-img

578

OJ,

Tud jest mam rok 18.10 in sem imela na pregledu tako slabo vodo, da sem morgla jemat antibiotike.

POmagal naj bi naraven brusnični sok, ki se ga dobi  lekarnah. Jaz sem ga kake 4 mesece pridno pila, ko sem pa prekinla, se mi je vse zelooo poslabšalo!

Tudi veliko pitje vode naj bi pomagalo, saj greš tako večkrat na wc in gredo bakterije ven!

LP

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

clock-img

10.09.2006, 10:16

clock-img

moci

pencil-img

5572

jaz imam preveč bakterij v urinu, že celo nosečnost. sestra pri g mi je rekla da je to zato, ker maternica pritiska na mehur in se ta ne prazni popolnoma, zato se bakterije množijo. pa da pomaga veliko tekočine, ker je potem mehur ves čas poln... pijem ko žolna pa ne pomagauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem