writing-img

slab zadah

clock-img

22.04.2008, 10:22

clock-img

Lidy

pencil-img

271

Ali ima mogoče katera podobne težave s svojim malčkom?
Ko se zbudi (zjutraj ali čez dan) mu "smrdi iz ust". Star je 3 leta in nikoli nismo imeli probleme z umivanjem zobkov, vedno jih umijeva najprej midva potem si jih pa še sam (zjutraj in zvečer).
Zobki so lepi, beli, skrbi me, če ni kaj narobe z želodčkom ali kaj jaz vem. To se je začelo dogajati nekje 3-4 mesece nazaj.
Kaj bi to lahko bilo user posted image

clock-img

22.04.2008, 10:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.04.2008, 10:36

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Pri nas se kdaj zgodi, da ima slab zadah. Ponavadi takrat, ko tudi zjutraj malo pokašlja, ker ji je ponoči z noska nazaj teklo. Ker potem čez dan je pa OK. A je tvoj sine kaj nahoden v tem času, ko si to opazila? 

clock-img

22.04.2008, 10:43

clock-img

Lidy

pencil-img

271

lukrecija sem se zelo user posted image  , imaš čisto prav, mogoče bi res rada, da še diši kot dojenček user posted image . Niti nisem pomislila na to kar si mi napisala.
Ja in Barbara res je zadnje čase ima nosek zamašen in tudi ponoči težko diha.
Upam, da je res samo to in ne kaj drugega.

Hvala za odgovor, pomiritev in spoznanje da otrok odrašča user posted image

PUNCE ZLATE STE

clock-img

22.04.2008, 13:17

clock-img

dana

pencil-img

1395

Naš je tudi star 3 leta in tudi pri njem opažam slab zadah, in to takrat kadar je kakšen golaž, kakšne omake, v katerih je čebula in močne začimbe. Ga prav zavoham kdaj v vrtcu jedo kakšno tako stvar.
Jaz mislim, da je ta zadah iz želodca in ne zaradi higiene v ustih, in da se prav velik ne da ukrepati, razen tega morda, da takih stvari ne bi jedel.

Saj tudi meni smrdi iz ust kadar jem ribe s tržaško omakouser posted image  Pa si lahko zobe še tako umivam pa čigumi žvečim. Česen je močnejši.

clock-img

22.04.2008, 13:21

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Zadah iz ust je drugače tudi znak za gliste. Možni znaki so še podočnjaki, otroku paše jesti sladko (bolj kot prej), bolečine v trebuščku, srbenje ritke, posebej ponoči, in nosu.

Lahko pa ima tudi kakšno vnetje, jaz mojega takoj zavoham, če ima vneto grlo.

clock-img

22.04.2008, 13:27

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Nas ima ponavadi slab zadah kadar ni povsem zdrav. 

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

22.04.2008, 18:52

clock-img

pikipu

pencil-img

212

Moj sine je star zdaj 20 mesecev in smo imeli nekje pri 14 mesecih podoben problem, sem ga celo peljala k zdravniku zaradi glist in zobarju zaradi zob, pa je bilo vse OK. In je po kakšnih 3 - 4 mesecih minilo samo od sebe. Je pa res, da naši faloti tudi niso več dojenčki user posted image .

clock-img

22.04.2008, 19:47

clock-img

bambam

pencil-img

212

Ja, vem da je zadah pri glistah, ali pa pri vnetem grlu. Lahk pa čist normalna nadlogica, ki bo kmalu minila.

clock-img

23.04.2008, 12:18

clock-img

Lidy

pencil-img

271

Hvala za odgovore.

Upam da to kmalu mine ali omili. Drugače je bil pa danes pri zobarju in je z zobki vse ok, tak zadah je pa normalen ker je malo prehlajen in pa ker se slina veliko bolj zadrži v ustih kot pa ko je bil majhen.
Nekateri imajo močnejši zadah kot drugi.

Pozorna bom pa tudi zaradi glist - nikoli ni odveč če kaj več veš.

HVALA

clock-img

23.04.2008, 12:23

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Lidy, če je prehlajen, potem ni kaj, potem je to to. Tudi pri nas je tako, kadar je.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem