writing-img

slabost

clock-img

22.10.2006, 10:57

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Ali je bilo kateri od vas pred neprič.  M že slabo?Kdaj vam je test pred nep. M pokazal +, tistim ki je in s katerim testom?jaz imam še 2 dni do M, pa me zanima.In sedaj mi je vsak dan slabo, pa ne da si domišljka, ker ne " delava" otroka.
Hvala za odgovore.

clock-img

22.10.2006, 12:39

clock-img

Samoyedka

pencil-img

536

No, meni je bilo slabo preden mi je izostala prva menstruacija, pa sem šla k zdravnici, ker sem mislila, da me spet želodec daje. Me je hotela na gastroskopijo dat, pa nisem hotela- še sreča, ker bi mi čisto zastonj šlavh dol tišali user posted image Ko sem kasneje ugotovila, da sem noseča, sem zdravnico vprašala, če je možno, da mi je zaradi tako zgodnje nosečnosti bilo slabo in je dejala, da enim ful hitro hormone zmeša- v glavnem- možno je vse. Jaz sem test šla delat naslednji dan, ko ni bilo M po predvidenem datumu in sta dva različna testa že pokazala user posted image . Najboljše je delati test zjutraj, ko je v prvem urinu veliko hormona.

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

clock-img

22.10.2006, 17:12

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala za odgovor.Bom počakala še par dni.lp

clock-img

23.10.2006, 18:00

clock-img

eya

pencil-img

4615

Meni je bilo tudi zelo slabo preden bi naj imela menstruacijo, ampak to samo 1x, ko sem se šla vozit z enim malim čolnom, pa nas je morje malo premetavalo... Sicer mi pa na čolnu nikoli ni bilo slabo, mogoče je bilo zaradi nosečnosti...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem