writing-img

slabost

clock-img

13.09.2007, 21:45

clock-img

Anonimen

ojla
bom bila kar direktnauser posted image
zanima me koliko časa traja oz. bo trajala slabost zaradi nosečnosti?ali je možno da sem noseča kljub negativnemu BC in redni menstruaciji?

clock-img

14.09.2007, 07:19

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

vse je možno, lahko, da je še premalo hormona in je test pokazal negativno, krvavitev pa je tudi lahko prisotna , le da to ni menstruacija ampak kakšna druga krvavitev.
počakaj še kak dan in ponovi test.
slabosti pa lahk trajajo tja do 12-13 tedna, nekaterim pa še dljeuser posted image toliko je meni znano

clock-img

14.09.2007, 07:43

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Nekaterim je slabo celo user posted image , nekaterim 3 mesece, nekaterim sploh ni... ni pravila.

clock-img

18.09.2007, 20:23

clock-img

Anonimen

hvala vam za vaše odgovore.
zanima me samo še ali veste kdaj med nosečnostjo začne "rasti" trebuh?

clock-img

19.09.2007, 08:42

clock-img

polma

pencil-img

1836

Do 5. meseca nosečnosti sem spala  na trebuhu in nosila ta stare kavbojke. V dveh mesecih do 7.m sem spala postrani,ker mi je zrasel trebuh. V nadaljnih dveh mesecih sem se zredila ko pujs in celo parkrat bruhala ker sem imela razširjen želodec, v katerega me je dete brcalo, pa mi je blo slabo. user posted image

clock-img

19.09.2007, 09:29

clock-img

koala

pencil-img

5539

Trebušček začne rasti čisto različno, nekaterim se pozna že v 12 tednu, nekatere pa ga lahko skirijejo še dosti dlje. Jaz sem svoje hlače odložila že v 7 tednu, ker me je vse tiščalo, pa tudi buši se mi je hitro poznal.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem