writing-img

slabost

clock-img

01.10.2008, 08:48

clock-img

sakuL

pencil-img

911

zdravo!

Ok, imam eno vprašanje.... user posted image Ali razsaja kak virus??user posted image   meni je zdej kak teden že obupno slabo vse nekje do popoldneva, pa utrujenost me daje, taka sem kt da bi me valjar povozil...obupno se počutim...

imam pa mogoče 1% da sem noseča, se pravi skoraj nič... niti ne mislim na to..,.ker ... no ja nismo delal na temuser posted image

hvala za odg.

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

01.10.2008, 08:58

clock-img

Detece

pencil-img

1039

Ja razsajajo virusi. Je tak letni čas, nagle spremembe temperatur. Čisto možno, da si fasala kak virus. Ampak, da bi ti pa bilo slabo je pa čudno (možno je vse).

clock-img

01.10.2008, 09:09

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Po moje pa kr kak test nosečnosti naredi. M ti kaj zamuja?

clock-img

01.10.2008, 09:29

clock-img

sakuL

pencil-img

911

ne M naj bi prišla ćez 6 dni...

Ja tko daleč je "viroza" pripeljala, da bom šla zdej iz sihta direktno domov v posteljo... bruhanje imam na vrhu grla, malo se mi vrti... tko mislm, da je to to....

eh, če bi mi zamujala dva dni bi naredila test, sej zdej mi tko nabi nič pokazaluser posted image aLI pač?

hvalauser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem