writing-img

slabost

clock-img

22.06.2009, 15:30

clock-img

maša06

pencil-img

26

Oj
Zanima me ,če je bilo kateri slabo že nekaj dni pred pričakovanouser posted image ?Meni je dva dni zjutraj pa tudi popoldne k mal slabouser posted image  P jajčniki me tud kr mal čud bolijo kot preduser posted image .
Ali je katera delala test par dni pred pričakovanouser posted image  in koliko prej? Rezultat?

hvala za odgovor
LP

clock-img

22.06.2009, 17:28

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Test se ponavadim dela prvi dan izostanka M, slabosti pa se pojavijo kasneje. Mislim, da je to še prezgodaj...

clock-img

22.06.2009, 18:53

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

Ja slabost ziher ni od tega. Lahko pa test nardiš do 3 dni prej, sam bolje počakati na izostanek m. 

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

clock-img

23.06.2009, 17:02

clock-img

maša06

pencil-img

26

Hvala

Sej tud jest tko mislm(da je prezgodaj). Sm misnla da je mogoče katera k se ji je pa kej takega pojavlo pred izostankomuser posted image .
Uživejte

clock-img

23.06.2009, 17:41

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Sicer takrat še nisem vedela da sem noseča, niti nisem razmišljala o tem, ker nismo načrtovali, se mi je pa pred pričakovano M naenkrat zagabila koruza, ki sem jo prej oboževala, moji svakinji pa je pred izostankom bilo naenkrat slabo med vožnjo...

Svoje telo najbolje poznaš, sama sem recimo sedaj,  ko že več kot 3.leta načrtujemo drugega, imela že vse možne znake user posted image

clock-img

23.06.2009, 19:16

clock-img

maša06

pencil-img

26

Oj

In kakšni znaki so ta mesec?So kakšni?
Tudi mi bi radi še enega člana družinice. Bomo videli v nedeljo kaj bo iz tega.
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem