writing-img

slabost ali psiha

clock-img

12.05.2011, 09:19

clock-img

miami10

pencil-img

345

Pozdravljene...tukaj sem povsem nova, zato mi ne zamerite neumnih vprašanj (čeprav taka vprašanja naj ne bi obstajala). Tudi mi2 sva tista, ki sva se odločila za bova postala starša. moja zadnja user posted image je bila 19.4. in jo imam na 30 dni...tako da naj bi imela O med 2-7.maje. Sedaj pa k vprašanju. Danes je drugi dan ko mi je zjutraj grozno slabo. Hrani se ne smem približat, sploh če se kej kaj kuha... pa me zanima če je možno da mi je že tako hitro slabo?? malce se mi zdi čudno, ampak ne vem čemu bi pripisala to slabost. Če bi kaj takega pojedla, mi vrjetno ne bi bilo slabo že 2 dni in to samo zjutraj tam do 11h cca.
Glede drugih znakov, pa težko kaj rečem...edino to da me je nekaj dni po O res špikalo v jajčnikih (ki do zdej sploh nisem vedla da jih imam).
Za test se mi zdi pa še res prezgodaj, saj bi v vsakem primeru gotovo bil negativen.
Mi lahko katera kaj svetuje? Ima podobne izkušnje?
lp

p.s. (upam da sem se uvrstila v pravo temo)

clock-img

12.05.2011, 09:49

clock-img

CariSSa10

pencil-img

191

hei miami10 kot prvo dobrodošla! user posted image user posted image
glede slabosti pa jaz mislim da je še to za nosečniško slabost prehitro...lahko pa ti povem da boš sedaj ko sta začela delati na user posted image dosti bol pozorna na vsako malenkost v telesu in se ti bojo toooolkokrat pokazali tisti 'tapravi' znaki. no vsaj pri meni je tak da mi psiha dela 100 na uro user posted image
drugač pa res ful držim pesti in upam da vama je uspelo...user posted image

clock-img

12.05.2011, 12:17

clock-img

miami10

pencil-img

345

hvala za tvoje mnenje...user posted image
kot sem napisala se tudi meni zdi bistveno prezgodaj...user posted image
vse bomo pa vedeli konec drugega tedna...user posted image

lp

clock-img

12.05.2011, 12:30

clock-img

Katte

pencil-img

3441

miami10, vse tukaj pozorno spremljamo svoje telo, vsak možen in nemogoč znakec, vsako špikanje in morebitno slabost. Ampak dejstvo je, da nam ne preostane nič drugega, kot da počakamo do pozitivnega testa ali pa prihoda user posted image , če ne uspe. Nosečniški znaki so itak isti kot PMS, možno je samo to, da si mogoče prej ovulirala in je že dovolj hormona, ki ga bo tudi test že zaznal. Ampak jaz bi na tvojem mestu raje počakala vsaj do dneva, ko bi morala dobiti user posted image , če ne še kak dan kasneje.
Želim ti vso srečo in te vabim, da se nam pridružiš na drugih temah, kjer skupaj pričakujemo user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

clock-img

20.05.2011, 15:39

clock-img

miami10

pencil-img

345

ne vem če je bla tist slabost ali psiha...ampak danes je test pokazal da mi je od zdej naprej "lahko" slabo...bili sta 2 user posted image
:)

lp

p.s. vem da je prezgodaj komu povedati...ampak nekomu moraš in tale forum je the best :)

clock-img

20.05.2011, 16:05

clock-img

vesper

pencil-img

936

IZVIRNO SPOROČILO: miami10

ne vem če je bla tist slabost ali psiha...ampak danes je test pokazal da mi je od zdej naprej "lahko" slabo...bili sta 2 user posted image
:)

lp

p.s. vem da je prezgodaj komu povedati...ampak nekomu moraš in tale forum je the best :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, iskrene čestitke. Naj bo to čudovitih 9 mesecev in potem ti želi zdravega user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

clock-img

21.05.2011, 10:22

clock-img

Katte

pencil-img

3441

Čestitam, miami10 user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!
Uživaj v materinstvu user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

clock-img

21.05.2011, 18:13

clock-img

Gulia

pencil-img

48

čestitke miami10 user posted image čudovitih 9 mesecev ti želim, ter na koncu zdravega user posted image !! 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem