cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

slabost in ostali znaki

clock-img

10.10.2006, 09:35

clock-img

Jasy

pencil-img

53

Zanima me kdaj so se vam je začela slabost? Sem v 5. tednu in imam zelo občutljive prsi in zaspana sem čez cel dan, o čem drugem pa ni duha ne sluha.

Kako je bilo pri vas, ko ste bile na začetku nosečosti?

lp

Jasy

clock-img

10.10.2006, 09:58

clock-img

Anonimen

Jasy, mene je kasneje okoli 7-8 tedna malo bilo slabo, predvsem zjutraj, pa še to le mogoče 1X tedensko, bruhala sem samo enkrat. Drugače sem bila kot rožica. Kasneje okoli 10 tedna so me nehale boleti tudi joškice, me je pa občasno špikalo spodaj, saj me še sedaj vendar ne tako močno in pogosto. Trebušček pa so vsi opazili šele okoli 15-16 tedna.

Ne skrbi toliko in uživaj!

Lp, jjasna

clock-img

10.10.2006, 10:07

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Moj prvi pokazatelj nosečnosti so bile bolj napete in občutljive prsi, slabo mi ni bilo pa nikoli ! Bila pa sem vseh devet mesecev bolj utrujena, ker sem imela zelo nizek pritisk!

Drži se! user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

10.10.2006, 11:01

clock-img

mtina

pencil-img

568

Meni je postalo slabo v 7. ali 8. tednu. Kar kmalu.

Sonce!!!

clock-img

10.10.2006, 11:52

clock-img

zrak

pencil-img

1566

jaz sem nekje 5 -6 teden,,,in hurra  user posted image za zdaj nič slabosti.. prsa me bolijo za umret in končno imam velike joške user posted image user posted image , rastejo kot kvas.. sem pač bolj drobna in zdaj te joške user posted image user posted image  lepo lepo

občasno imam malo vrtoglavice, dol me špikne in to je vse...

v četrek 12.10. pa imam pregled., komaj čakam, upam da se bo kaj videlo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem