writing-img

slabost v 28t ????

clock-img

03.05.2005, 20:09

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Mi prej pred nosečnostjo in potem takoj ko sem zanosila ni bilo nikoli slabo ali da bi bruhala, sedaj se je pa začelo, kar tišči me in se mi dviguje v želodcu, pa malo me hoče pečt zgaga. Kaj je to????? Pa nisem bolana, drugače se počutim čisto O.K.

Prosim za odgovore če se kateri podobno dogaja

CIPRESA:nosecka:

clock-img

03.05.2005, 20:12

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Baje dojenčku rastejo laski, če te peče zgaga;).
Morda si kaj takega pojedla. Pij donat, ali pa mleko, morda ti bo pomagalo.

clock-img

03.05.2005, 20:21

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Hy,

meni je od 24 t skoz slabo...G je rekel, da je to čisto normalno. Baje lahko do slabosti pride kadarkoli med nosečnostjo.

Pri sebi sem ugotovila, da se :duda: čudno premakne in me začne peči zgaga oz. mi je slabo. Slabo mi rata tudi če predolgo sedim???

Predlagam ti, da jej večrat in pomalo...pa meni pomagajo mehurčki...radenska, fanta, cocacola...

Lp Tia74

clock-img

03.05.2005, 22:50

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Zivjo, jaz imam isti problemcek, na zacetku nosecnosti mi ni bilo slabo, mogoce dvakrat, potem pa od 35 tedna dalje pa cele popoldneve, ampak mal sumim na tele tablete ferrum, mensezdi, da prej ne smem jesti sladoleda.

clock-img

04.05.2005, 06:12

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Za zgago lahko vzameš rupurut - ful pomaga. Meni je tudi spet tam nekje od osmega meseca vsake toliko časa slabo. Mogoče se ti mali tak obrne in pritisne na kak organ.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem