writing-img

sladoled

clock-img

22.04.2006, 20:53

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Kdaj je PRIMERNO, otrok prvič proba sladoled? Predvsem me skrbi zaradi zobkov, prehlada, vnetega grla ipd.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

22.04.2006, 20:59

clock-img

total

pencil-img

4453

Nik ga je pr men prvič mal probu po enem letu starost,mogoče mal prej,sam ga še ni jedu.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

23.04.2006, 07:06

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Mojemu sinu sem ga kar kmalu dala za probat. Lansko poletje, ko smo bili na morju, je bil star slabih 8 mesecev in tam se spomnim da ga je že probal. Nisem mu ga še dala veliko, ampak ko sem ga jaz jedla, ga je ponavadi tudi on dobil malo za pokušino.
Zdaj bo star leto in pol in mu ga velikokrat dam, kadar ga jaz jem. Jaz namreč obožujem sladoled, sem pravzaprav zasvojena z njim. Skoraj ni dneva, da ga ne bi jedla, tudi celo zimo..
Jasno, da ni za pretiravat, tako kot z vsemi sladkarijamu. Jaz mu kar vse povprek čez cel dan ne dajem ne drugih sladkarij ne sladoleda. Po kosilu (če pridno je) pa mu ponudim največkrat tudi kaj sladkega. In ker si jaz večkrat takrat privoščim sladoled, ga tudi on dobi.

clock-img

23.04.2006, 08:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.04.2006, 11:06

clock-img

tulip

pencil-img

917

Jaz sem mu ga dala za obliznit pri 8 mes, pojedel ga je pa največ po čajno žličko...
Bo še čas za sladoled...

clock-img

23.04.2006, 13:10

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Naša ga je probala pri 6 mesecih.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

clock-img

23.04.2006, 23:09

clock-img

barakuda

pencil-img

189

Jaz sem ga tudi že dala za poskusit, tamo okrog 7.meseca, ampak samo kakšno žličko - dve. Čeprav bi ga on še kar hrustal user posted image

clock-img

24.04.2006, 02:22

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Pri 6. mesecu, za obliznit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem