writing-img

sladoled in nosečnost

clock-img

15.05.2010, 13:20

clock-img

anansie

pencil-img

9

Živjo!

Vem, da je bilo o tem že nakaj napisanega, pa vendar ...
Sladoled kupujem v trgovini, vendar se med prevozom domov nekoliko stopi. Ozozarjajo, da stopljenega in ponovno zamrznjenega sladoleda ni priporočljivo jesti ... Zdaj pa ne vem točno, kaj naj bi to pomenilo. Ali mora biti popolnoma stopljen, da ga ni priporočljivo jesti ali je že nekoliko topljen sladoled lahko nevaren.
Mogoče se vam bo vpr. zdelo bedasto, pa me vseeno zanima. HVALA

clock-img

15.05.2010, 13:24

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ne, stran ga vrži. Nujno.  Pa surove solate in sadje tud ne smeš jest, boh ne daj!

clock-img

15.05.2010, 13:45

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Stopljenega sem jedla.
nehajte speti s to solatouser posted image

clock-img

15.05.2010, 14:23

clock-img

niwci

pencil-img

973

Jaz sem tudi v nosečnosti jedla sladoled, pa nič ni bilo. Sicer ne vem če se mi je lih kaj dosti stopil, malo med prevozom se je sigurno.
Zakaj pa nebi smela sadja in solate??? samo dobro more biti oprano, sadje pa olupljeno. Čeprav sem tudi sama prve 3 mesece jedla neolupljeno sadje....
Raje povejte da ne sme suhih mesnih izdelkov, gorgonzole, tatarskega, pa teh svežih sirov in drobovine... mogoče še česa user posted image

clock-img

15.05.2010, 15:09

clock-img

benika

pencil-img

7793

Zakaj pa nebi smela sadja in solate??? samo dobro more biti oprano, sadje pa olupljeno

Ljubica moja, v mojem postu lahko razbereš kup ironije. In ja, bom drugače odgovorila...lahko ješ sladoled, lahko ješ oprano sadje in zelenjavo, tatarc, majoneza, siri , salame in ostale zadeve pa niso prepovedane, ampak so nepriporočljive.

Tako da malce pameti v lastno glavo in ne slepo sledenje vsem napisanim frustracijam na forumu bi bilo marsikdaj zaželeno.

clock-img

15.05.2010, 15:10

clock-img

rija

pencil-img

15589

eh....ne bom....

...vox populi...

clock-img

15.05.2010, 15:13

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ajej, ma res smešno vprašanje.

Jaz sem jedla VSE med nosečnostjo...tudi biftek, suhe salame in vse kar se naj nebi. Pa sma obe OK user posted image Zdaj pa ne vem ali sma imele preprosto srečo ali pa ker pač nisem nikdar za nič komplicirala?!?! user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2010, 15:16

clock-img

niwci

pencil-img

973

Sej sem se tudi jaz sem pa tja prekršila, pa tudi nič ni bilo. Vsak more sam presodit. Ne vem pa zakaj nebi smel sadja in solate?

clock-img

15.05.2010, 15:18

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Sej sem se tudi jaz sem pa tja prekršila, pa tudi nič ni bilo. Vsak more sam presodit. Ne vem pa zakaj nebi smel sadja in solate?

ma to je benika mislila v ironiji, saj pa je napisala spodaj post..

clock-img

15.05.2010, 15:18

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Tasa to bo zato ker nisi nič komplicirala, tak kot jaz ne. Jedla sem vse kaj mi je pač pasalo.
Majn kompliciraš, boljše je. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

15.05.2010, 15:20

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Tasa to bo zato ker nisi nič komplicirala, tak kot jaz ne. Jedla sem vse kaj mi je pač pasalo.

Enako. Tudi jaz sem jedla pršut, pa tatarca, suhe salame, paštete. Sicer se nisem basala z njimi, ampak če mi je zapasalo, sem si lepo postregla s hrano.

clock-img

16.05.2010, 00:49

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Enako. Tudi jaz sem jedla pršut, pa tatarca, suhe salame, paštete. Sicer se nisem basala z njimi, ampak če mi je zapasalo, sem si lepo postregla s hrano.

Tako je tudi prav.user posted image
Veliko jih preveč komplicira.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem