writing-img

sladoled z bučnim oljem

clock-img

08.01.2009, 09:03

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Včeraj sem bila na kavi pri Štormanu in je ena gospa naročila vanilijev sladoled z bučnim oljem in smetano. Najprej sem mislila, da se **** pa je natakar rekel, da jih to kar nekaj naročuje in da je tudi sam že probal pa da niti ni tako slabo. Meni je pa kar slabo ratalo, ko sem pomislila, da bi morala to pojesti.

Ali je že katera to prakticirala in ali je res užitno?

lp

clock-img

08.01.2009, 09:05

clock-img

Anonimen

uf, odličnouser posted image jst sem tud bla skeptik, sam je toooolk dobrouser posted image more pa bit res kak kvaliteten vanilijev sladoled in olje, pa fajn je, če ti potrosijo še narezana bučna semena goruser posted image

sliš se pa grozno, jauser posted image

clock-img

08.01.2009, 09:06

clock-img

higuys

pencil-img

1160

uf, ful dobro. Domač vanilijev sladoled, bučno olje, gor zmleta bučna semena in orehi...mi gremo na to "gnusoba" na Brič .

clock-img

08.01.2009, 20:16

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

to je res odlično. pa če ne bi vedla da je bučno olje bi rekla da je orehov preliv.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

08.01.2009, 21:28

clock-img

NevenkaP

pencil-img

462

IZVIRNO SPOROČILO: higuys

uf, ful dobro. Domač vanilijev sladoled, bučno olje, gor zmleta bučna semena in orehi...mi gremo na to "gnusoba" na Brič .

Mmmm, tale "gnusoba" se fajn sliši.
Ma tudi hoferjeva vanilija, pa dobro bučno olje pa malo pražena bučna semena gre pri nas dobro v promet.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem