writing-img

slano testo - lepljenje

clock-img

26.11.2007, 09:43

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Z otroci smo se odločili, da bomo naredili okraske za smrekico iz slanega testa. Recept vem, ker smo že delali okraske. Zanima me edino, s čim potem lepite kaj gor - mi smo vedno dali še v mokro testo (klinčke, ...), bi pa naredila angelčke in jim prilepila gor barvne laske pa bleščice. A potem lepim z uho lepilom ali katerim drugim? Da ne bo potem vse odpadalo s smrekice?user posted image
Ribica s čim si ti lepila na tvoje okraske?

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

26.11.2007, 09:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.11.2007, 10:01

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

mokro vem, da lepim le z vodo, zanima me za suho. Kakšen pa je mekol? Gre se mi zato, da bi lepila gor bleščice (saj najlažje je naredit z lepilom z bleščicami - to je za najmlajšo), jaz bi pa z večjima lepila bleščice, ki so v škatlici (kot prah), ker se mi zdi, da so lepše. Pa, da se ne vidi potem spodaj kakšno lepilo ven. user posted image  Kaj pa belo lepilo za ustvarjanje?
A bi bleščive ostale gor, če jih lepim le z vodo na mokro testo?

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

26.11.2007, 12:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.11.2007, 14:37

clock-img

Anonimen

Jaz sem vedno lepila gor samo slano testo, bi pa uporabila Mekol al pa kar UHU für alles Klebber user posted image  Sej ne vem, kater je, tisti konicasti, ki je pac za vse.

Men je slo se vse od Mekola stran s pranjem user posted image  Ravno zaradi tega ga v vrtcih uporabljajo user posted image  

LP

clock-img

26.11.2007, 14:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.11.2007, 10:24

clock-img

Anonimen

Jaz imam tistega za les, papir, stiropor, tekstil .. in s tem tudi v vrtcu delajo, ce se jaz prav spomnim - tamali se je zanc po temno modri majcki napacal z lepilom, pa je slo vse dol user posted image  

LP

clock-img

27.11.2007, 13:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.11.2007, 14:22

clock-img

nemrak

pencil-img

1041

user posted image user posted image ,
a mi prosim, lahko napišeš kako narediš slano testo????

clock-img

27.11.2007, 21:26

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

2 lončka moke
1 lonček soli
3/4 lončka mlačne vode (po potrebi manj ali več)

To skupaj zmešaš in narediš kar pač želiš. Potem pa daš sušit - jaz dam kar na radiator in pod radiator, da je hitreje. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem