writing-img

sledi dvostranskega solotejpa

clock-img

23.09.2007, 10:25

clock-img

malecka

pencil-img

1665

jezna sem kot user posted image na stopnišče smo dali tepihe in so nam svetovali lepljenje z dvostranskim solotejpom. vse lepo in prav, sam kaj pa sedaj ko bi jaz to dala stran. kako za vraga naj odstranim solotejp iz stopnic. a se je že katera obadala z takšnim problemom. drgnjenje pa ne pride v poštev ker so bile stopnice pred postavitvijo pepihov, zbrušene in na novo polakihane user posted image .

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

23.09.2007, 15:10

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Probaj z alkoholom, niti slučajno pa ne s kakšnim acetonom ali z nečim, kar razžira.

clock-img

23.09.2007, 15:42

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Mi smo imeli na keramiki zalepljeno gor preprogo in sva se z mojim kar pošteno namučila da sva drgnila dol lepilo. Z nožem.

Saj vidiš da nimam predloga! Res bognedaj da bi aceton zlivala gor, ker jaz sem ga in se je vse samo še potem vleklo in razpacalo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

clock-img

23.09.2007, 17:35

clock-img

ziva_

pencil-img

106

probaj z vroco vodo in gobico. pa malo drgni in lepila ne bo vec
jaz vedno tako delam... vcasih si se pomagam z ziletko (ce je debel sloj lepila)

clock-img

23.09.2007, 17:45

clock-img

Anonimen

Steleks našpricaj, potem pa vročo vodo na gobico. Če pa imaš paro, daj še s tem. Drugače pa pomaga tudi jedilno olje. Ponavadi smo morali mi mulci s hladilnikom dol drgnit nalepke, pa nam je tako ratalo.

clock-img

24.09.2007, 14:59

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Olje pomaga, preverjeno. Namaži z oljem, malo počakaj in potem poskusi odstraniti. Jaz z oljem odstranjujem nalepke (deklaracijo) na kakšnih stvareh, ki jih kupim, ker me to tako razjezi, da napopajo ceno in deklaracijo na najbolj nemogoče in vidno mesto user posted image .

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

24.09.2007, 17:47

clock-img

Jo@n

pencil-img

1727

Petrol eter je odstranjevalec nalepk, dobiš v tehničnih trgovinah, diši po limonah.
Preverjeno spravi dol nalepke, zasušen krep selotejp z oken, lepilo s steklenih kozarčkov, cene ki so nalepljene tam, kjer ni treba...

Ne topi plastike!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem