writing-img

slika na ns

clock-img

31.10.2004, 09:25

clock-img

Anonimen

alo jo dobis zastojn ali je potrebno placati?jaz bi ze zdaj naredila celi album ko je se bebica v trebuhu9nebesa

clock-img

31.10.2004, 09:30

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Itak plačaš 12 jurjev, ni vrag, da ti ne bi dali slikice zastonj. Meni so jo. Lahko si jo pogledaš v mojem albumu "Vasja pred rojstvom".

clock-img

31.10.2004, 09:32

clock-img

Anonimen

ooo ze grem gledat...:love: ker sem postala cist nora na slikice odkar sem dobila najino prvo:bravo:

clock-img

31.10.2004, 09:36

clock-img

Anonimen

iii kak se ze lepo vidi!!!:love: :love: kaj pa spol so ti povedali, ker se nekaj govori da ti ze na ns povedo spol?:duda: jaz mam tak obcutek da bo fanticek:modri::duda:

clock-img

31.10.2004, 09:36

clock-img

Anonimen

iii kak se ze lepo vidi!!!:love: :love: kaj pa spol so ti povedali, ker se nekaj govori da ti ze na ns povedo spol?:duda: jaz mam tak obcutek da bo fanticek:modri::duda:

clock-img

31.10.2004, 09:43

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Se še ni videlo. Je probala na vse načine videt in je rekla, da ni nič, da je možno, da bo pupa. No, očitno je bil bistveni del še premajhen:)-, ker imamo fantka. Tudi v 20. tednu se še ni videlo, v 30. pa ni bilo dvoma, sva oba z možem sama videla triglav sredi ekrana:)-:)-:)-.

Ves čas sem imela močan občutek, da bo:modri: - ne vem, mogoče je to res intuicija, čeprav se jaz bolj nagibam k misli, da je bila to pač močna skrita želja... Ati ni pa nič skrival želje po :roza:! Bo pa naslednjič po njegovem, hihi!

clock-img

31.10.2004, 09:47

clock-img

Anonimen

aham, superca!:love: glavno da je mali/mala zdrav! pa nio vazno kaj je:angel:

clock-img

31.10.2004, 11:09

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Oj!
Jaz sem šla v Domžale na NS in sem jo dobila-no dve, pa ni bilo treba nič plačat! Eno imam v albumu, sam je slikana z digitalcem, pa se malo slabše vidi(poglej v album srat je bil 12t in 3 dni)!
No glede spola so mi že na NS rekli, da ima pa malo več med nogami, tako da so rekli da bo vrjetno:modri:, v 19t so mi isto rekli da bo fantek, sam da ne more 100% rečt, naslednji UZ pa imam sedaj16.11., pa bomo še tam vprašal kaj bo!
Kdaj pa imaš NS? Dobro opravi pa poročaj!
Lp, Eva 20t in :duda:

clock-img

31.10.2004, 12:16

clock-img

Anonimen

Joj, a sem samo jaz tako zabita, da na tistih slikicah ne vidim ničear! Pa tudi na ultrazvoku, ki ga imam posnetega, se, kar se mene tiče, samo ene sence sem in tja prelivajo. Pa mi je prijateljica lepo razlagala: joj, poglej, sedaj gre pa z rokico čez ekran, glej, tole je pa glava, tukaj ima pa nogice... Jaz sem pa samo buljila... in mi do danes ni še čisto nič jasno.

clock-img

31.10.2004, 12:17

clock-img

Anonimen

Aja, pa na ultrazvoku je fant rekel zdravniku: o tole je pa tole, fantek a neeee? in sta se smejala, da je res. Tudi takrat sem jaz samo nemočno gledala, pa kaj hudiča gledata...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem