writing-img

slikanje otrok-vrtec vrhnika

clock-img

28.03.2008, 20:15

clock-img

...taša...

pencil-img

54

Pozdravljeni

V vrtcu smo dobili listke, da se otroci naslednji teden slikajo. Zanima ma me, kaj pomeni poster (?!) in zakaj ni skupinske slike??

Če mogoče kdo ve??

Hvala, lp

clock-img

28.03.2008, 20:43

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

poster je po moje poster-velika slika kot poster.če bo skupinska slika bojo pa drug teden povedal..tako so men danes rekli.drgač se pa men zdi kar drago

clock-img

28.03.2008, 20:45

clock-img

...taša...

pencil-img

54

ja, v bistvu mi je že tista slika v mapi čisto dovolj velika. Bi si pa želela skupinsko sliko, ker to mi je bistvo, da ima spomin na skupinico.

Ja, in je kar drago.. se strinjam

clock-img

28.03.2008, 20:47

clock-img

...taša...

pencil-img

54

zakaj pa je problem s skupinsko sliko??

clock-img

28.03.2008, 21:14

clock-img

gruška

pencil-img

1774

Oj, mi smo tudi dobili letak ... a je vzgojiteljica rekla, da bojo drug teden povedal za skupinsko, al kako? Pri moji sestri v Logatcu, so mogli posebej obkrožit za skupinsko, so jim že na letaku dali na razpolago ... dala je pa za vse skupaj (poster, male fotke in skupna) 14€ ... pri nas je pa brez skupinske 15,5€ user posted image  ..... Meni je tudi bistvo skupinska ....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

clock-img

28.03.2008, 23:12

clock-img

total

pencil-img

4453

Naš je že imel posamezno slikanje v vrtcu,dobil veliko sliko+nekaj malih,tako lepo v mapi,skupinsko slikanje pa bo proti koncu vrtca.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem