writing-img

slikanje z flešem

clock-img

29.10.2007, 18:40

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

zanima me, do kdaj ne smemo slikat malčke z flešem???
ker mi gre na živce, ker ga v taki lepi pozi ujamem, pol pa pride taka meglena slika, če ni fleš vklopljenuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

29.10.2007, 18:44

clock-img

Anonimen

Pojma nimam. Mi smo jo od rojstva naprej. Zaenkrat nima vidnih posledic.

clock-img

29.10.2007, 18:48

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

sej tudi js ga včasih kar z flešem, sam pol pa imam mal slabo vestuser posted image
vsi so mi pravili, da ne smem slikat z flešem, ko pa sva ga z patronažno kopale, je videla da ne slikam z flešem in me začudeno vprašala, zakaj...da jim fleš nič ne škodi
zaj pa nevem

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

29.10.2007, 18:49

clock-img

Anonimen

vsi so mi pravili, da ne smem slikat z flešem,

Jaz prvič slišim za to veliko nevarnost user posted image  user posted image

clock-img

29.10.2007, 19:35

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz sem od začetka malo pazila, da je nisem s flešem direkt v oči, da se ne bi ustrašila. Pa tud niso slike tak lepe.

clock-img

29.10.2007, 19:44

clock-img

Anonimen

slikam od porodnišnice dalje s flešem. zaenkrat sta normalni user posted image

clock-img

29.10.2007, 21:01

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

slikam od porodnišnice dalje s flešem. zaenkrat sta normalni user posted image

LARA, vprašanje časa, kdaj jih boste "preflešali" user posted image user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

29.10.2007, 22:36

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Evo, odgovor pediatrinje na to temo. KLIKNI

clock-img

29.10.2007, 22:45

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

BAMBINA HVALA!!!

clock-img

29.10.2007, 22:54

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Prosim user posted image

clock-img

30.10.2007, 08:32

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Če bi to škodovalo bi naša pupa že imela huude poslediceuser posted image . Kar brez skrbi nič jim ne škodi le vstrašijo se lahko.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

30.10.2007, 10:27

clock-img

mojcac

pencil-img

23

Ne se bat, ti kar lepo slikaj. Tudi jaz imam sicer eno kolegico, ki je rekla, da ne bi slučajno njene male slikali s flešom user posted image , jaz vem, da sem mojo preslikala od prvega dne naprej s flešom, pa je vse o.k.

Otroci so naše največje bogastvo. Imejmo jih radi, tudi ko imajo slabe trenutke.

clock-img

30.10.2007, 13:10

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

punce hvala vam za odgovore.....
zaj ga bom sfleširalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bojo lepe slikice

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem