writing-img

slike 3D UZ

clock-img

22.05.2007, 10:53

clock-img

prymorka

pencil-img

180

ali ve katera kje se da videt kakšne 3d slikce in sicer kjer je razviden spol,... na google sem vpisala 3D UZ in mi je našlo slike ampak vse samo za fantke,... me zanima kako izgleda punčka na slikcah ;))

clock-img

22.05.2007, 11:13

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

clock-img

22.05.2007, 11:14

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

skoraj identično, samo rilčka ni user posted image user posted image  Hecam se......

preglej tole stran:http://pregnancy.about.com/od/yourbaby/a/pregcalendar.htm

clock-img

22.05.2007, 11:24

clock-img

prymorka

pencil-img

180

hvala punce,.. končno mi je ratalo tudi to videt ;))
hi hi hi sem firbčna ;))user posted image user posted image

clock-img

22.05.2007, 17:00

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Nimam sicer slikce svoje punčke iz tega zornega kotauser posted image , mava samo obrazek, nogice, rokice in pa ritko, ti pa povem, da se vidi kar konkretno in zelo lepo sramne ustnice, saj imajo dojenčki oz. plodovi bolj razvita spolovila kot kasneje - rodijo se vsi malo zatečeni v ta del, potem pa to splahni.

Zgleda enako kot pri tebiuser posted image , ne moreš falit, ko vidiš, res ne!user posted image Če boš šla na 3D, boš lahko o spolu dokaj ziher, če ga bo dete seveda želelo pokazat - če ti nagrmadi popkovnico v ta predel, pa nimaš kaj, takega aparata ni, da bi skoz videluser posted image

clock-img

23.05.2007, 17:09

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Sem še čisto sveža user posted image , nedomača s slikami iz UZ in sploh ne vem, kaj moram na teh slikcah gledat user posted image  sploh ne vidim razlike user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem