writing-img

slikica uz

clock-img

26.10.2004, 10:58

clock-img

Anonimen

kdaj jo lahko dobim?ali ti ginekolog da to sam ali moras recti?(da nebom edina, ko bom rekla ce lahko dobim:) )ju3 imam pregled in se ze tak fejst veselim:sloncek:

clock-img

26.10.2004, 11:09

clock-img

Anonimen

Ti kar reči, saj več: kdor jezika špara, kruha strada. Pa še videoskaseto s seboj vzemi, mogoče ti bodo ultraznok tudi posneli. V Kranju so mi ga. Tudi slikico so mi dali, ko sem prosila zanjo.

clock-img

26.10.2004, 11:16

clock-img

barby*

pencil-img

529

Obvezno reci, bi blo škoda da bi ti blo kasneje žal, ker je ne bi imela. Pa brez vsakršnih skrbi da boš enina;)
Jaz grem na pregled z listkom, da je kaj ne bi pozabila vprašat:ups: ampak potem sem vsaj mirna:nosecka:
pridno božaj bušija
pozdravček, barby:metulj: in:duda:18t

clock-img

26.10.2004, 11:26

clock-img

Anonimen

ooo superca, sem ze tako vesela, da je jojj:bravo: . kaj bo sele ju3 ko bom bejbija vidla:love: . Zdaj ko sta mi nekaj povedali bom se pa vec hotela vedet:)-

clock-img

26.10.2004, 12:22

clock-img

mašinca

pencil-img

71

Ti kr reč za slikco :duda:. Jaz imam to srečo, da moja g. vsakič ko imam pregled tudi malega pogleda in mi naredi slikico. Tako da imam že cel mali album. :)Prvo slikco mi je naredila, ko sem bila noseča točno 7 tednov in je bila pikica velika šele 12mm. :metulj:

lp

clock-img

26.10.2004, 19:35

clock-img

Anonimen

SUPERCCCAAA!bom jo dala skenirat in takoj na rr:) v 10t bi se pa moralo ze nekaj videt:love::duda:

clock-img

26.10.2004, 23:10

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Ti kar reči...jaz sploh vedela nisem in sem prekmalu rodila pa sploh nimam nobene slikice:( bi najraj kar:((

clock-img

27.10.2004, 10:27

clock-img

barby*

pencil-img

529

Kimi hitro še enega naštimat:bravo::sloncek:
zdaj veš....
pozdravček!
barby:metulj: in :duda:18t

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem