writing-img

slim n fit supreme

clock-img

11.12.2008, 08:53

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Pozdravljene!

Imam kolegico, ki ima sicer kolikor toliko zgledno postavo (to j emoje mnenje, njeno je veliko slabšeuser posted image user posted image ). je p ares, da ima kar nekaj šlaufkov, ki se jih nikakor ne znebi. Prihaja čas obdarovanj in smo se še z nekaj kolegicami dogovorile, da bi ji podarile te hlačke za oblikovanje postave. Zanima pa me, predno jih nabavimo, ali jih katera ima, je kak pozitiven učinek,........

hvala in lp, mojca

clock-img

11.12.2008, 12:06

clock-img

Anonimen

Jst sem si jih kupila že lani,preden sem zanosla,pa mi je žal!!!!!V tem tok švicaš,da je groza.Res pa je,da ti malo šlaufke pogladi,vendar ti pa tak trebuh naredi,kot bi bila noseča.Tud men so poslal dve barve,ampak jst tega sranja nisem mogla oblečt,če sem kam šla.Zdi se mi,da je dost drugih stvari,s katerimi bi lahko prijateljico razveselile.Bolje je kak trebušnjak narest pa tud šlaufek izgineuser posted image .

clock-img

11.12.2008, 12:10

clock-img

Anonimen

Mogoče bi ji raj kuple perilo za oblikovanje v kkšni mal boljši trgovini, k majo ful lepe. Ne pa te groze grde.

clock-img

17.12.2008, 16:01

clock-img

binica

pencil-img

512

Jaz sem jih tudi imela doma, pa sem jih nesla nazaj, saj res izgleda obupno. Si niti ne predstavljam, da bi si morala to večkrat nase stlačit, saj je ful ful težko obleč.... tako da res svetujem, da kje drugje kupite kako drugo perilo, ki malo stisne....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem