writing-img

slinčki

clock-img

22.10.2007, 21:39

clock-img

kate_mario_rok

pencil-img

57

ali mogče katera ve če se dobijo plastični slinčki za kupit in kje. ti slinčki so včasih bili iz plastike pa si jih umil pod tekočo vodo tako ti ni bilo treba mazati teh iz blaga. če katera ve naj mi sporoči lepo prosim

clock-img

22.10.2007, 21:40

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz sem jih nabavila v h&m-u, dva sta bila v kompletu. Ampak zdaj jih že dolgo nisem vidla tam.

clock-img

22.10.2007, 21:45

clock-img

mojčca

pencil-img

2260

Jaz sem ga kupila v Arielu, pa mi ni preveč všeč - se mi zdi ful trd. No, pa dobiš jih tudi v Baby centru.

No, zadnjič pa sem šla v Pikapolonico in imajo ful dobre. So taki bolj veliki, na zunanji strani so taki plastični, da ga lahko obrišeš, na notranji strani pa je iz blaga. Spodnji del, kamor se ujame hrana pa je tudi iz plastike in se jo lahko odstrani, tako da samo tisto umiješ, slinček sestaviš nazaj in to je to. Se ga pa ful težko dobi, cena pa, mislim, da je bil malo čez 4 EUR-e.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

clock-img

23.10.2007, 00:06

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem ga kupila v Baby centru. Je za razliko od starejših dveh dosti bolj mehak - kot iz gume - ga lahko celo zvijem.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

23.10.2007, 07:27

clock-img

livia

pencil-img

2395

Baby center, ariel.
Mi jih kupujemo tu.

clock-img

23.10.2007, 13:19

clock-img

solatja

pencil-img

952

imam tistega trdega chiccotovega, ki je ena sama spet (cel plastičen in nepregiben). potem imam še enega chiccotovega iz blaga z žepkom, ki ima zraven še 2 slinčka, ki se gor nalepita (ne znam drugače opiosat), pa ga tudi nisem uporabljala. še vedno imam in vsakodnevno uporabljam te iz h&m (imam 4) in so celi iz pvc-ja, perem jih pa pod vodo in vsake toliko tudi v stroju na 40 (čeprav piše, da je ročno pranje, ni nobenih težav). ne vem pa, če jih še imajo user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem