writing-img

slinjenje

clock-img

11.07.2007, 23:04

clock-img

simanej

pencil-img

91

Ali se vaši otroci tudi količinsko veliko slinijo , nevem če je to normalno , saj ne vidim da bi mursli kaki zobki, slini pa se tako zelo , da sploh ne more biti brez slinčka. Kakšni pa so znaki slinavke , če mogoče ima katera izkušnje s tem.

clock-img

11.07.2007, 23:07

clock-img

ažba

pencil-img

1

ne skrbi. otroci so si tako zelo različni in nekateri se slinijo bolj in dalj časa kot drugi. tudi moj sin se je zelo dolgo in v ogromnih količinah slinil, pa me je njegova pediatrinja takoj pomirila.

clock-img

11.07.2007, 23:10

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Pri slinavki kar teče iz ust, pa otroka usta fuuul bolijo, tak da niti jest ne more, pa vsa usta ma rdeča.

clock-img

12.07.2007, 18:46

clock-img

solatja

pencil-img

952

slini se verjtno normalno, nič pretiranega...

je pa ena izmed variant, zakaj se slinijo, tudi ta (poleg zobkov), da še znajo požirati sline... meni se sliši precej logično... ker kasneje se potem nehajo sliniti (ko se naučijo požirati slino) in potem spet pri zobkih... user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

12.07.2007, 21:22

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naša se je zaradi zobkov začela kar zgodaj sliniti. Ne vem, ali pa res ni znala požirati sline user posted image  Možno je vse.

clock-img

12.07.2007, 22:09

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Naš se slini že tri mesece. Slinčki (tistih plastičnih ne maram) so po kaki uri samo še za prat. Pol sem pa slinčke podložila s prevleko za jogi od racmana in je OK 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem