writing-img

slinjenje

clock-img

30.03.2009, 14:19

clock-img

vesela veselka

pencil-img

174

moja 2 mesec stara punčka se zadnje časa kar precej slini ... je to morda znamenje česa?

clock-img

30.03.2009, 14:20

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Nobeno znamenje ni

clock-img

30.03.2009, 14:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a

Nobeno znamenje ni

Pri nas je bil to znak, da bodo zobki. In so bili res, 2 sta prišla točno čez 3 mesece. Potem je bilo slinjenja konec za nekaj časa. Slinit se je pa začela pri 1,5 mesecu in to slinjenje je bilo nenormalno. Pa tudi P je bil istega mnenja, ker je videl njene dlesni.user posted image za vsak naslednji zob pa se je slinila kasneje samo en teden, preden je pokukal ven zobek. No, zdaj ko čakamo 4 nove zobke pa se slini že skoraj en mesec.

clock-img

30.03.2009, 14:47

clock-img

Pšemek

pencil-img

899

Lahko so zobki, ampak je malo verjetno. Naša se je tudi približno pri dveh mesecih začela slinit, pa do sedaj (5,5 m) o zobkih ne duha ne sluha.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

clock-img

30.03.2009, 14:58

clock-img

Anja24

pencil-img

492

Moja se je tudi začela slinit pri dveh mesecih - ampak to slinjenje ni zaradi zob. Ko se dojenček začne zavedati in malo zanimati za svet okrog sebe, spušča take grgrajoče glasove in se zraven slini oz. dela "mehurčke". To je verjetno to. Ker 3 mesece prej se ne začne slinit zaradi zob.

clock-img

30.03.2009, 14:58

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Naša se je slinila od približno 3m, pa je prvi zobek prišel pri 7m.

clock-img

02.04.2009, 20:41

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

mogoče se vam bo zdelo nenavadno,ampak naš se je začel sliniti pri dveh mesecih in ima zdaj osem zobkov(včeraj je bil star sedem mesecev)user posted image in se še vedno slini...

clock-img

02.04.2009, 20:49

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Ne delaj si problemov tam kjer jih ni....seveda je normalno da se otroci slinijo. Tudi jaz imam prvega otroka pa si ne postavljam taka vprasanja...kaj sele bo. Sprosti se in uzivaj s svojo punckouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem