Jaz bi na tvojem mestu šla v to službo. Sploh če jo potrebuješ. Še vedno daš lahko odpoved, če boš videla, da ne funkcionira. Nimaš kaj izgubiti, kvečjemu lahko pridobiš.
S temle se pa jaz cist strinjam... Res je cist stvar posameznika.
Sem pa tuhtala zdele tale odgovor o produktivnosti dela... ja cist mozno, ce si s partnerjem na vrhuncu, zaljubljen, srecen... ko imata lepe dneve se cist strinjam s tem... ko pride kaksen slab dan, ko se niti vidt npr ne moreta, pa ni glih fajn, da ga mas potem se na sihtu pred nosom... in tud ni glih kej prevec produktiven dan v sluzbi...
Verjetno je res cist odvisno od posameznika... ce sta ze tko dost skupi tudi po sluzbi in da se bosta potem se v sluzbu non-stop gledala, potem jaz osebno sigurno nebi sla v to... mogoce zacasno ja, ampak na dolgi rok sigurno ne. Pa ga mam v dno duse rada, ampak non-stop pa res nebi bla rada z njim... Pa tud od tega je odvisno, ce delata v isti pisarni in kok bi sploh stika mela... itd.
Poznam primer, ko je ona prsla cist na frisno delat v eno pisarno in je v tej isti pisarni nasproti sebe spoznala svojega partnerja. Sta se kr porocila v roku pol leta, v roku dveh let sta dobila otrocka... Zdej sta skupi ze kr kaksnih 10 let cca... pa se vedno skupi zivita in skupi delata... kako jima sfolga ne vem, ampak men bi se verjetno kr zmesal. Mi to pac ni...
Poznam tud primer, ko pa je slo vse navzdol... skoz kreganje... pa podjeb*avanje kok kdo dela, kdo visjo placo dobi, kdo ma koga raj, kdo vec nardi nadur.... mah sej si lohk predstavljas... ko siht pac nosis tud domov oz ga mas skoz v glavi, tud ko sexas konc koncev sexas s sodelavcem... no ta par je pac po hitrem postopku razsel... zdej tocno ne vem kako sta resila situacijo, ker ju ze dolg nisem vidla, ampak hotla sem pac povedat kaksni lahko nastanejo problemi...
Jaz mam v svoji pisarni in v svoji sluzbi rada svoj mir in svoj cas, ki ni pac povezan z njim. Ampak kot sem rekla, na kratki rok bi se sla, na dolgi pa sigurno ne...
Ti pa lahko probas, saj res nimas kej zgubit. In sploh ce si prepricana, da ne bos svojemu v zelje skakala in ga bos pustila cisto pri miru, ce ves kaj mislim. On pa bo tebe mogu... Zmenita se, da bosta striktno na nivoju sodelavcev oz kolegialnosti in v sluzbo ne nosita domacih stvari in domov ne nosita sluzbenih. Ce vama uspe to locit, potem sta pa zmagala. :))
Srecno.