writing-img

služba - zaskrbljeni

clock-img

02.08.2005, 14:35

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Punce,

a katera pozna koga, ki pozna koga, ;) ki bi zaposlil uni.dipl.prof.športne vzgoje?

Moj :love: je februarja diplomiral in išče službo. In brez izkušenj te noben več ne vzame. In kako naj človek dobi te izkušnje, če te noben ne zaposli brez njih??? :zmeden::zmeden::zmeden:

pa,pa

modrooka

clock-img

02.08.2005, 14:37

clock-img

lex

pencil-img

6532

Kaj pa pripravništvo prek ministrstva? S tem sem jaz začela. Naj pogleda na njihovi strani.

clock-img

02.08.2005, 14:48

clock-img

lex

pencil-img

6532

http://www.mszs.si/slo/
Pod razspisi ali pa naj vpiše pripravništvo v iskalnik. Malo je že pozno, ker ponavadi sprejemajo vloge do 15. junija - vsaj za vrtec.

clock-img

02.08.2005, 16:11

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Hm:zmeden2:, kaj pa če bi kr pošiljal na razne šole in podobne ustanove svoj življenjepis-morda bi se pa kje kaj odprlo. Drugače pa-:miska::miska::miska:za :love:.

clock-img

03.08.2005, 14:02

clock-img

modrooka

pencil-img

813

...

Za pripravništvo je zaprosil, pa so letos ful omejili sredstva in so jih od cca. 400 prijavljenih sprejeli 90. Mojemu je zmanjkala ena točka... :((.

Poslal je prošnje po vseh OŠ v okolici Ljubljane, na področju Gorenjske, Notranjske.... Nič. :((

Kriza...

Hvala za dobre želje. Mogoče se bo kaj odprlo...
:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem