writing-img

služba v zdravstvu....

clock-img

18.03.2009, 14:23

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

...ker vem da jih je kr nekej tlele gor k delate v zdravstvu....
....jst bi menala službo (sm zdr.tehnik),pa me zanima če katera ve za kak fajn delovno mesto na tem področju (ljubljanska regija in okolica)....no če bi se lahk zmišljevala bi delala dop.,brez vikendov....in za veliko plačo(hehe)user posted image

...ne dgač pa resno mislim,bi zamenala službo za dop. al pa za tro.izmen.turnus...(zdej imam sam pop in nočne,pa mi zarad familije ne ustreza urnik)
...me pa zanima,če katera dela ali pa koga pozna na polikliniki...kako je tam turnus?

no pa neme napast,sm ful aktivna iskalka zaposlitve in redno sledim na zavodu,sam sm se še na Vas spomnla....

hvala in ld

clock-img

18.03.2009, 18:32

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

Vesela bodi, da v teh časih imaš sploh službo, ker jih je veliko takšnih, ki bi z veseljem menjali s tabo.

Lp

clock-img

18.03.2009, 21:15

clock-img

Njuškalo

pencil-img

2194

user posted image Ja, s tem odgovorom si ji pa res pomagala, ni kej. Jaz žal ne vem za kakšno službo v zdravstvu, ji pa želim, da najde kakšno, ki ji bo bolj ustrezala. Res ne vem, kaj je problem, če ni zadovoljna in si želi spremembeuser posted image Komu bi bilo pa fajn pri družini delati same nočne in popoldne?user posted image Jo čisto razumem.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

clock-img

18.03.2009, 22:40

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Jaz bi z veseljem delala samo popoldan in ponoči, ker sem brez službe že 5 meseev. Pa jo tud v zdravstvu iščem.

LP

clock-img

19.03.2009, 08:35

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

Vesela bodi, da v teh časih imaš sploh službo, ker jih je veliko takšnih, ki bi z veseljem menjali s tabo.

Lp

o hvala za tako pomoč!zato sm spodaj tut napisala....da se nebi takele oglasile.... user posted image  itak da sm zadovolna da imam službo,glede na cajte....nikakor pa nism zadovolna z delovnikom....glede na to da sm s svojo družino le vsak drug vikend!....pač mi familija veliko več pomeni in ja zato menjam službo....neglede na cajte in plačo....!!!!

tinatona-pri nas kr naprej iščejo,če ta zanima se mi javi na ZS

clock-img

19.03.2009, 09:36

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

najina pikica, saj meni tudi full pomeni družina. Ampak glede na to da sem z otrokom sama je zelo težko bit brez službe. In bi trenutno raje delala skoz popoldan in ponoči, samo da bi imela vir dohodka.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem