writing-img

službeni avto med porodniško ?

clock-img

17.08.2005, 13:29

clock-img

pika74

pencil-img

6782

A ima katera službeni avto in je na porodniški? A ga je morala vrnit firmi za 1 let al kako? A plačuje boniteto?

Mal me zanima.... če katera mogoče slučajn ve:zmeden2:?

Lp
:metulj:

clock-img

17.08.2005, 13:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.08.2005, 13:31

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Deni, sej še nismo noseči - sam mogoče bi mi kšna nova makina prou pršla - pa bom počas začela direktorja masirat :)-:)-:)- pa mal študiram kako je s tem.

clock-img

17.08.2005, 13:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.08.2005, 13:40

clock-img

pika74

pencil-img

6782

ja sam ne vem, kako je to pol med porodniško - a ga morš nazaj dat?

:zmeden2:

clock-img

17.08.2005, 13:57

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Saj v bistvu je logično, da če se plačuje boniteto, da se ga obdrži - sam dons nikol ne veš -pr teh škrtih direktorjih.

clock-img

17.08.2005, 14:44

clock-img

kitty

pencil-img

100

Pri nas...delam v državni upravi moraš avto vrniti (mi nimamo boniteto na avto ampak Magno kartico)za GSM pa plačujemo boniteto ampak ga imaš pa tudi med porodniško in s tem plačuješ boniteto. :grrr::grrr: Vem, ker je sodelavka na porodniški. 8)8)Upam, da bom čimprej srečka:nosecka:ampak bom mela služben tel. izkloplen:)-:)-:)-

clock-img

17.08.2005, 16:19

clock-img

tesa

pencil-img

676

Jst sem ga vrnila in zdaj ko sem spet nazaj; dobila eno drugo kripo:zmeden:
Mojo makino pa ma sedaj sodelavka. Sicer bi ga lahko dobila nazaj, ampak za dobre odnose bom pa tt to požrla.
Bonitete pa nisem plačevala in jo ne plačujem.
Z avtom hodim domov in na teren pa vse plačuje firma:bravo: Oz. jst ko tolk dnarja k bajt prnesem;)

clock-img

17.08.2005, 18:18

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ja bravo tesa :bravo:. No sej neki sm se pozanimala in če avto uporabljaš manj kot 500km na mesc za lastno uporabo, pol plačaš sam polovično boniteto - baje. Se prau, če maš avto v vrednosti cca. 5 mio, daš pol namest polne bonitete (cca. 50 jurjev) sam polovično.

Bomo vidl, kok mi bo direktor naklonjen in kok bom uspešna pr plazenju :)-

Lp
:metulj:

clock-img

18.08.2005, 14:07

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

jaz sem imela sl. avto in plačevala boniteto in ga tako koristila tudi privat - skratka kot bi bil moj. Ko sem šla na porodniško sem ga morala vrniti in sedaj ko sem nazaj sem ga spet dobila v uporabo, seveda proti plačilu bonitete.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem