writing-img

sluz?

clock-img

03.11.2007, 18:12

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

Zivjo punce imam eno vprasanje in sicer zadnjauser posted image je bila 2.10.danes smo 3.11 pa nimam se nic oziroma vceraj me je malo bolelo v krizu kakor ce bi jo morala dobit no danes pa se mi je pojavilo na wc papirju ko sem se obrisala neka taka nenavadna sluz,ki je zelo cudnega vonja in je svetlo rjave barve,kaj naj bi ti bilo ce kaj kasna ve naj mi prosim kaj vec napise o tem,ker ne vem al je to napoved za user posted image ali pa semuser posted image user posted image .Prosim pomagajte mi.Lep pozdrav pa cim vecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.11.2007, 18:15

clock-img

Lupita

pencil-img

514

Pri meni je to napoved za M, ampak lahko da je kaj drugega. Držim pesti, da je to user posted image user posted image

clock-img

03.11.2007, 18:21

clock-img

malecka

pencil-img

1665

se podpišem pod lupito.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

04.11.2007, 13:36

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

Zivjo punce hvala vam za odgovor vendar naj vam povem da user posted image se kar ni izcedka pa tudi ne vec ali je mogoce ta izcedek kaj povezan z VAGISAN sveckami jemala sem jih en teden pred user posted image .Tole me zdaj res begauser posted image Ce imate se kaksen nasvet bi prosila da mi svetujete hvala v naprej za vase odgovore,zelim vam velikuser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image Lep pozdrav!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem