writing-img

smešno ali kaj

clock-img

31.10.2006, 22:34

clock-img

Anonimen

saj ne vem,pač se da se razpišem.Pred kratkim sva s partnerjem čistila pralni stroj in sva v filtru našla zapestnico,ki pa ni bila moja,in mislim da je nikoli nisem videla.Takoj sem ga obsodila,češ kaj je to,on pa meni,češ da ne ve,da je najverjetneje moje.Naj povem da sva že zelo dolgo skupaj ,se imav arada,družina klapa,ampak vseeno nevem kaj naj si mislim.Od kod se je vzela.hvala da ste me brali

clock-img

31.10.2006, 22:35

clock-img

Anonimen

Jst bi tut na tak način rada dobila zastonj zapestnico! user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.10.2006, 22:38

clock-img

GATA

pencil-img

550

Mogoče pa je zapestnico prinesel kateri od otrok?

(sicer od otrok nisi nič napisala... predvidevam...)

clock-img

31.10.2006, 22:41

clock-img

Anonimen

Kaj je to vajim pralni stroj, al sta mogoče v najemu in ga je že nekdo prej koristil?

clock-img

31.10.2006, 22:42

clock-img

Anonimen

ja tako je,otrok je star komaj leto in pol,tako da bi on težko kaj takega izvedel.Je pa res da imam na podstrešju od predlanskega leta jakne in hlače,ki sem jih tud prala,ampak ne vem,da bi zapestnica bila moja kdaj.Nimam pojma kako se je tam znašla.

clock-img

31.10.2006, 22:44

clock-img

Anonimen

Dej jo men, če ti ni všeč! user posted image

clock-img

31.10.2006, 22:46

clock-img

Anonimen

Najin je pralni stroj.user posted image user posted image ti jo dam,samo je čist navadna,tak da nisi nič zamudila.user posted image

clock-img

31.10.2006, 22:47

clock-img

Anonimen

A če bi bla pa zlata in od ljubice, bi jo useen obdržala? user posted image

Jst bi jo. Mater, nej pa baba pazi, kam daje svoje stvari, k se pr mojmu dedcu mečka. user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2006, 08:42

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Jooooj, kako za lase privlečena zgodba user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

01.11.2006, 08:58

clock-img

tulip

pencil-img

917

Anonimna, drugič malo več domišljije, da nam ne bo treba zavijat z očmi!user posted image

clock-img

01.11.2006, 10:32

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Draga anonimna. Kupila sem čisto nov pralni troj. In moj babji firbec mora povsod pogledat. Odprem filter in ven priteče voda. Z vodo pa priponka od modrca. Tisti del, ko zapnemo modrc. KAAAJJJJJJJJJJJJJJJJ? Pokličem v trgovino in zahtevam nov stroj. Niso mi ga hoteli zamenjati. Kličem na servis, kjer mi rečejo, da ga v roku 15 dni od nakupa morajo zamenjati. Tako, da so mi ga na koncu zamenjal.
No, v glavnem, V original zaprtem pralnem stroju je bil ostanek perila?user posted image  To so upravičevali z dejstvom, kao da oni s starim cunjam sprobajo stroj, če delauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem