writing-img

smetana, skuta...

clock-img

27.01.2005, 17:24

clock-img

Babsy

pencil-img

111

Živjo!

Prebiram, da ni dobro hitro začeti s kravjim mlekom, vendar pa sem v nekaj receptih zasledila dodajanje skute in smetane (verjetno kisle smetane). Kako je torej s tem? So drugi mlečni izdelki dovoljeni tudi za male - 5 mesecev ali je odvisno od količine (recimo, da dodaš 1 žličko smetane med bučko)?

Kdaj se jim lahko da jesti jogurt? In katerega?

Hvala in lp
Babsy
:metulj:

clock-img

27.01.2005, 18:00

clock-img

puri

pencil-img

2171

Jaz sem začela uporabljati kislo smetano pri 6-ih mesecih, ko smo začeli z gosto hrano -žličko kisle smetane dodam h kakšni jedi(špinača, bučke,stročji fižol,...pire krompir,...)

Jogurte sem mu pa počasi začela dajat pri 5,5 mesecev, samo ne še čist cel lonček.....začela sem pa z navadnim, nato pa tudi sadnim!
Skuto sem pa tut dala prvič pri 6-ih mesecih!

lp

clock-img

27.01.2005, 19:32

clock-img

Mimi*

pencil-img

221

Zelo podobno,kot puri,le da smo še danes(9mes.) na navadnih jogurtih(oz. domačih).Sadje pa kar sama dodajam,enkrat jabolko enkrat hruško,suho sadje...

clock-img

27.01.2005, 20:14

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Podobno kot puri, sicer pa še mu dajem za jest tudi Obstgarten in Fruchtzwerge pa navadni polnomastni jogurt s svežim sadjem (npr. z dinjo).
Začela sem dodajati po 6. mesecu.

Opozorila bi te samo na to, da katerikoli mlečni izdelek boš uporabila, da uporabi polnomastnega in ne iz posnetega mleka. Torej 3,2 in ne light izdelke.
Zelo okusna je pasirana skuta!

clock-img

28.01.2005, 08:08

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Jaz se izogibam izdelkom iz kravjega mleka.Sem po nasvetu patronažne,nekajkrat dodala v špinačo žličko kisle smetane.

:muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem