writing-img

smo 5. v vrsti

clock-img

29.04.2008, 11:46

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Koliko mislite da je možnosti, da se mesto vseeno sprosti in pridemo notri? Sej vem da je to odvisno od vrtca do vrtca, pa vseeno ali je kakšna mamica tu, da je vseeno septembra dobila mesto, kljub temu, da je dobila najprej odločbo da je na čakalni listi? A mislite, da je sploh možno, da se starši 5 otrok premislijo in da dobimo vrtec. Se mi zdi neverjentno, pa vseeno smo tako blizu.

Lp tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

29.04.2008, 11:47

clock-img

sazi

pencil-img

5175

bistven je podatek, koliko otrok te iste starosti so vzeli
mi smo 19. v čakalni vrsti, ampak so sprejeli samo 2, tako da ni nobene možnosti
lani pa vem, da so tudi 15. v čakalni vrsti dobili mesto, ampak je bilo pa sprejetih 35 otrok - tako da....

clock-img

29.04.2008, 11:48

clock-img

vesel

pencil-img

770

Mi pa še nismo dobli odgovora.

druzina je zame vse!!

clock-img

29.04.2008, 14:50

clock-img

vidra

pencil-img

21

Mi smo bili lani 17 v vrsti in smo dobili, tako da imas ti ZELO veliko moznosti, da pridete notri.

clock-img

30.04.2008, 10:30

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Sem nekje na forumu prebrala, da so bili lani eni 54. v čakalni vrsti, pa so dobili. Je odvisno od vrtca. Pa večina nas da vloge v več vrtcev, potem pa čakamo kje bomo sprejeti. Tako da se mi zdi zelo verjetno, da boste dobili.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem