writing-img

smola na oblačilu

clock-img

28.08.2007, 15:02

clock-img

frka

pencil-img

121

Naš mali je dobil smolo na oblačilo ,kako naj to spravim dol? So pa kratke hlače bombažne .user posted image

clock-img

28.08.2007, 15:08

clock-img

NATALIJAS

pencil-img

57

Baje gre z  dol bencinom

clock-img

28.08.2007, 15:10

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Na oblačilo daš papir in z likalnikom to polikaš - smola bi se morala prijeti na papir. Sem pa slišala, da se da smolo očistiti tudi z navadnim jedilnim oljem, mastno kremo ali šamponom user posted image .

clock-img

28.08.2007, 15:41

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Meni pa se ke zgodilo včeri, da se je moj dragi dobil smolo na hlače in se je usedu na kavč (beRI=star dva meseca) KAvč pa je iz mikrofibre! Kako pa naj jaz očistim?

clock-img

28.08.2007, 15:43

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Misli kako jez pišem, mislim pre hitro in pišem še hitreje! V glavnem se je usedu na kavč in zdej so dve fleki od smole!

clock-img

28.08.2007, 17:07

clock-img

Anonimen

Pustite bencin pa likalnike na miru. Boste sam uničile oblačila pa tkanine.
JEDILNO OLJE + DETERGENT (lahko tudi tisti za posodo pomivat), zmešaš skup. Mešanico dobro vtreš v tkanino kjer je smola. Spereš z vodo in ... voila... oblačila so kot nova.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.08.2007, 18:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.08.2007, 12:04

clock-img

amalija

pencil-img

212

Jaz navadno očistim kar s čistilom Dr. Beckman - take male zelene palstenke so, dobiš v Muellerju (največja izbira), Merkatorju in Dm.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem