writing-img

smrčanje-operacija

clock-img

29.04.2008, 17:07

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Ali je že kdo to nadlogo odpravil operativno? Vesela bi bila vsake izkušnje,hvalauser posted image

clock-img

29.04.2008, 18:03

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Ne....ŠE...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

29.04.2008, 22:11

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Pri otroku pomaga operacija žrelnice. Če pa smrči možuser posted image .... ja, z leti se tudi tega navadiš.

clock-img

30.04.2008, 08:10

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

svaku je sestra častila za roj. dan..... zgleda pa tako, da ti po grlu neki strgajo in žgejo..... ne boli nič ker imaš lokalno, je pa pole malce jamral, pa pasirano je moral jesti, pa mislim, da hladno itd......se ne spomnim natančno, ker je že leto dni nazaj mel to operacijo.....

clock-img

30.04.2008, 09:07

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

hvala za odgovore,ja se z leti navadiš..ampak kaj ko je vsako leto hujšeuser posted image  Ma razmišljam da bi tud jst mojemu možu častila to reč.

clock-img

30.04.2008, 09:44

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Tudi pri nas je vsako leto huje. Bi tudi meni prišel prav kakeršen koli nasvet, za odpravit smrčanje user posted image

clock-img

30.04.2008, 09:48

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Operacija oz. postoperativno okrevanje je zelo, zelo, zelo, zelo, zelo boleče in ni nujno, da operacija uspe.
Pri mojem šefu (menda - tako pravita on in njegova ženauser posted image ) ni.

clock-img

30.04.2008, 10:05

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Operacija oz. postoperativno okrevanje je zelo, zelo, zelo, zelo, zelo boleče in ni nujno, da operacija uspe.
Pri mojem šefu (menda - tako pravita on in njegova ženauser posted image ) ni.

A dej user posted image user posted image user posted image  to je pa prvi negativni komentar, ki sem ga do zdej slisala... pa jih je blo kr precej! A da je tud to mozno!?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem