writing-img

smrčanje

clock-img

01.07.2007, 18:17

clock-img

Anonimen

nikoli nisem imela problemov s tem, sedaj pa so vedno pogostejšiuser posted image
a ima katera podobne težave???
ne vem zaradi česa je do tega prišlo: ali je to posledica tega, da že od 2 mesecauser posted image  ležim na hrbtu, ker ne upam na trebuhu, ali je to normalno za user posted image , ali je še kaj možno???
ful me to moti, ker se vedno prebudim, pa tudi partner me mora poslušatuser posted image ...

clock-img

01.07.2007, 19:52

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

V nosečnosti je smrčanje itak normalno, tudi jaz prej nisem, sedaj pač mora tudi partner potrpet. Mene čist nežno poboža in neham, ampak samo včasih smrčim, tako da ni tako hudo.

clock-img

01.07.2007, 20:12

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Nič se bati.Tudi jaz smrčim.Moj pravi da sem prav groznauser posted image , ampak to spada zraven nosečnosti.

clock-img

02.07.2007, 13:27

clock-img

Anonimen

No pa sem spet nekaj novega izvedela.....torej vetrovi, smrčanje, slabosti, izcedki iz nožnice iz prsi, spremenljivo razpoloženje, utrujenost......ja za vse je "kriva" nosečnost user posted image .

Kaj bo pa potem, ko ne bomo več nosečeuser posted image Nosečnice smo pa res v blaženem stanju user posted image

clock-img

02.07.2007, 15:09

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Nč bat - vse normalno in definitivno mine po porodu. Sem bila 2x baje kot traktor, pa mi sploh ni bilo treba na hrbtu ležatuser posted image .

Takoj po porodu je pa minilo.

clock-img

02.07.2007, 18:28

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Joj, tuki se pa moram še jaz oglasit. Sem tako smrčala, da me je moj hotel izselit iz spalnice user posted image . Ful je blo smeha na ta račun še kar nekaj časa.

Zdej pa pravi, da še vedno kdaj smrčim, ampak redko. Tako da pri meni je k sreči minilo. Ampak zdaj mi pa moj vrača user posted image .

clock-img

02.07.2007, 18:41

clock-img

Anonimen

Smrči moj mož bolj kot jaz, tako, da ni straha da bi jaz njega motilauser posted image .

clock-img

02.07.2007, 19:51

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Moj smrči bolj kot jaz, tak da mu niti do kolen ne sežem.. je pa res da sem se ene parkrat zbudila zaradi lastnega smrčanja.... ah , te radosti...

Beauty Comes With Dark Thoughts

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem