writing-img

smrad iz noska - končno rešitev!

clock-img

03.05.2006, 09:40

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Pri naši pupi že od januarja smrdi, najprej iz ust, to smo rešili, smrada iz noska pa ne in ne.
Ne inhalacije ne kapljice niso pomagale, vedno je tekel rumen smrdeč smrkelj ...
Včeraj pa je pihnila in iz nosnice je prišla pena user posted image velika 1 x 0, 5 cm, ki si jo je v vrtcu zabasala v nosek v mesecu decembru. Takrat pa je nismo mogli dobiti ven, potem smo pa na ta tujek počasi pozabili.
Še vedno smrka, a ne smrdi več - HVALABOGU!

clock-img

03.05.2006, 09:45

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Ojoooj user posted image user posted image user posted image  A kr peno je mela v nosku? Še dobro da je prišla sama ven!!

clock-img

03.05.2006, 09:51

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ojoj, še dobro da ni prišlo do hujših zapletov. Hvala bogu, da zdaj veste vzrok.

clock-img

03.05.2006, 12:08

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Ajej, to pa je bilo moteče za tamalo, pa tok časa... user posted image Še dobro, da jo je izpihnila ven. 

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

03.05.2006, 13:35

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

user posted image user posted image user posted image O madoniš! Še dobro, da je končno zunaj!

clock-img

03.05.2006, 21:50

clock-img

Tasika

pencil-img

635

To me pa spominja name, ko sem bila majhna. Sem kar naenkrat 'slabo slišala'. Mami je bila prepričana da ne slišim samo tistega kar nočem slišati, obdobje pač. Pa mi po pol leta potegnejo iz ušesa košček vate, ki je ostal od zdravljenje vnetih ušes.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Lep pozdrav
tasika

clock-img

07.05.2006, 19:19

clock-img

Anonimen

Sorry ampak tole je neresno! Kako lahko POZABIŠ da si je otrok zabasal tujek v nos?Lahko bi se končalo mnogo huje.

IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Pri naši pupi že od januarja smrdi, najprej iz ust, to smo rešili, smrada iz noska pa ne in ne.
Ne inhalacije ne kapljice niso pomagale, vedno je tekel rumen smrdeč smrkelj ...
Včeraj pa je pihnila in iz nosnice je prišla pena user posted image velika 1 x 0, 5 cm, ki si jo je v vrtcu zabasala v nosek v mesecu decembru. Takrat pa je nismo mogli dobiti ven, potem smo pa na ta tujek počasi pozabili.
Še vedno smrka, a ne smrdi več - HVALABOGU!

clock-img

08.05.2006, 10:02

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Mene pa to spominja na mojega prijatelja, ki pa je imel kot otrok dolgo v nosu mačicouser posted image

clock-img

10.05.2006, 22:19

clock-img

Anonimen

Bom kr anonimna...

Moj brat je imel v ušecu 3 mesece radirko iz kemičnega svinčnika. Potem se mu je pa pri tunkanju na morju ven prikazala.

Sosedu pa je začelo v nosu kaliti fižolovo zrno...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem