writing-img

smrad v hladilniku

clock-img

01.06.2007, 07:39

clock-img

Anonimen

včeraj po dolgem času odprem hladilnik in ..... zasmrdi user posted image user posted image user posted image .. Hitro zložim stvari ven, pogledam če kje gnije kakšno sadje.. nikjer nič..user posted image user posted image user posted image

Danes imam namen resnično očistiti hladilnik, ampak dvomim, da bo dovolj če počistim samo z vodo??user posted image user posted image Res me zanima, kaj user posted image tako smrdi??

clock-img

01.06.2007, 07:49

clock-img

Anonimen

Baje pomaga, če pustiš narezano limono notri.. Zakaj bi tak smrdelo, pa nevem user posted image

clock-img

01.06.2007, 09:36

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

A imaš slučajno kak star kvas notri??...Ker to zna hudo grdo zasmradit hladilnikuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

01.06.2007, 09:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK
A imaš slučajno kak star kvas notri??...

O, tole je pa čist možno....user posted image user posted image user posted image sem skor 100% da je tole... Hvala cukerček..user posted image user posted image

clock-img

01.06.2007, 10:00

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pri meni je bilo isto, vendar nič od naštetega ni bilo notri, tako da še sedaj nisem ugotovila, od česa je bilo.

Imam pa drug problem in sicer ,čisto spodaj, ko prideta tisti dve plastični posodici, se mi nabira voda. Pa ni ledu v hladilniku, niti voda po zgodnjih policah ne teče dol od npr. taljenja. Nimam pojma, kaj se dogaja, hladilnik drugače normalno dela.

clock-img

01.06.2007, 10:42

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Dreugače se pa kupi tak jajček za v hladilnik,ki vpija neprijetne vonjave.

clock-img

01.06.2007, 11:30

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Cukerček -tudi meni je kvas naredil ta smrad-vse sem ven zložla obrisala police-drugi dan spet smrad -sem 1mesec rabla da sem pogruntala kaj smrdi-grozauser posted image

clock-img

01.06.2007, 12:13

clock-img

paris

pencil-img

1304

Jaz bi hladilnik prebrisala z okisano vodo. 

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

01.06.2007, 12:59

clock-img

puncica

pencil-img

9847

IZVIRNO SPOROČILO: že 35

Cukerček -tudi meni je kvas naredil ta smrad-vse sem ven zložla obrisala police-drugi dan spet smrad -sem 1mesec rabla da sem pogruntala kaj smrdi-grozauser posted image

Očitno nas ma kr več take kvasovne probleme, tud men je naredl pravo štala pa pucala hladilnik pa nisem vedla kaj bi sploh bilo potem pa dragi odkrije valda sto let star kvas user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

01.06.2007, 15:34

clock-img

Enolla

pencil-img

900

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Pri meni je bilo isto, vendar nič od naštetega ni bilo notri, tako da še sedaj nisem ugotovila, od česa je bilo.

Imam pa drug problem in sicer ,čisto spodaj, ko prideta tisti dve plastični posodici, se mi nabira voda. Pa ni ledu v hladilniku, niti voda po zgodnjih policah ne teče dol od npr. taljenja. Nimam pojma, kaj se dogaja, hladilnik drugače normalno dela.

A slučajno kakšno stvar porineš preveč do konca, da se dotika tiste plošče, ki v bistvu hladi? To se meni ponavadi naredi.

clock-img

01.06.2007, 15:35

clock-img

Enolla

pencil-img

900

Kupi tisto stvar, ki nevpralizira vonj v hladilniku in očisti ga z okisano vodo. Bo ko nov.

clock-img

02.06.2007, 10:18

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Najprej poišči, kaj ti smrdi, nato pa ga zmij z mešanico vode in kisa, za nameček pa položi vanj še kavino usedlino in jo pusti čez noč. Hladilnik bo čisto svež! Preverjeno!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem