writing-img

smrad v kopalnici

clock-img

07.02.2008, 18:38

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

Pri nas ful smrdi v kopalnici. Tak vonj kot da bi iz sifona smrdelo, ampak od tam ne more, ker sem ga neprodušno prelepila s selotejpom. Sem pa tudi v odtoke že nalila WC net za odtoke, ampak nič ne pomaga (no, mogoče je za kanček boljše).
imate kakšno idejo kaj narediti?

Hvala

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

clock-img

07.02.2008, 18:43

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

če živiš v samostojni hiši,poskrbi za oddušek.običajno je to zračnik na strehi.da se pa to izvesti tudi na greznici,vendar je to manj priporočljivo..(majster povedu user posted image )

clock-img

07.02.2008, 19:40

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

če živiš v samostojni hiši,poskrbi za oddušek.običajno je to zračnik na strehi.

Tole bo najbolj verjetno. Če nimaš odduška, gre smrad, ko potegneš wc namesto v oddušek, skozi nekaj drugega, npr.- skozi umivalnik nazaj v kopalnico ali skozi bide nazaj v kopalnico. Malo ublažiš vse skupaj, če takrat, ko potegneš wc, odpreš vse ostale pipe v kopalnici, da ne more skoznje nazaj v kopalnico smrad, samo to ni trajna rešitev. user posted image user posted image

clock-img

07.02.2008, 20:34

clock-img

lex

pencil-img

6532

lahko pa se ti je posušil sifon v kopalnici, to je tisti na tleh ko ma luknjice not. Se nama večkrat zgdi in pol ful smrdi tam, ker ni vredu narejeno

<Samo ene par lončkov vode not ulij vsake toliko časa

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

07.02.2008, 21:01

clock-img

čaki

pencil-img

1009

lahko pa se ti je posušil sifon v kopalnici, to je tisti na tleh ko ma luknjice not. Se nama večkrat zgdi in pol ful smrdi tam, ker ni vredu narejeno

jaz včasih tam nalijem malo mehčalca, pa je prec boljš

clock-img

07.02.2008, 21:50

clock-img

ona

pencil-img

3685

Pri nas v hiši tudi smrdi in,ko smo nekaj časa gruntali vse variante,od nalivanja wc neta v sifon,odtoke....ni nehalo!In potem je tast(ki je sezidal bajto) en dan samo malo odprl pokrov od greznice in je vse nehalo,ker se je zgleda prezračilo vse skupaj!Samo,ko je zaprl pokrov od greznice je spet začelo smrdet in zdaj je v ta pokrov zavrtal eno malo luknjico in smrada ni več...končno!

clock-img

08.02.2008, 15:43

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

meni se je pred leti zasmradila lesena wc deska. Od takrat imamo plastično in se to več ni zgodilo.

clock-img

08.02.2008, 16:08

clock-img

zverinca

pencil-img

828

po mojem je kriv suh sifon, zato smrdi. Odlepi, kar si pač zalepla čezuser posted image in ga vsake toliko zalij z vodo.
Potem lahko je res lesena wc dila, ali pa celo kopalna zavesa, če jo imate mogoče, da se ne suši, da je zmeraj 'pospravljena' na kup...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem