writing-img

smučarski komplet ali kombinezon?

clock-img

05.11.2011, 12:27

clock-img

ruby19

pencil-img

146

Kupovali bomo nepremočljiva oblačila za zimo, za sankanje in igro na snegu. Ali mi za 4 in 6 letnika bolj priporočate komplet (bunda+hlače) ali kombinezon? Do zdaj smo imeli dvodelno, ampak ni bilo nepremočljivo. Ali kaj poznate, kako se obnese od Color Kids (prodajajo v Babycentru)? A je res nepremočljivo?

clock-img

05.11.2011, 12:28

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Jaz bi ti priporočila kombinezon (vsaj jaz sem tako prakticirala pri obeh potomcih in smo bili vsi zadovoljni), s ColorKids pa (žal?) nimam izkušenj.

clock-img

05.11.2011, 12:42

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Imela sem oboje do 3 leta sem prisegala na kombinezon, sedaj ima bundico+hlače, se bolj obnese ker imam občutek da se otrok lažje premika. Tudi lulanje pri punčkah je lažje izvedljivo, skratka za moje pojme bolj praktično.

Znamke iz BC žal ne poznam

clock-img

05.11.2011, 12:53

clock-img

MioBambino

pencil-img

410

Kombinizon se mi zdi bolj praktičen. Jaz bi ga izbrala.

Žal te znamke ne poznam.

V primeru, da bi smučarsko jakno nosil tudi drugje, ne samo na smučišču, pa izberi komplet.

clock-img

05.11.2011, 12:55

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

mi imamo vsako leto oboje, en kombinezon in en komplet z bundo...za v vrtec/šolo imamo komplet, da zjutraj obleče bundo, zraven dam hlače za vsak slučaj, če grejo ven na sneg, če grejo samo na sprehod, ima dovolj bundo...kombinezon obleče, ko gremo z namenom ven na sneg in nikamor drugam user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

05.11.2011, 20:33

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Dokler so v plenicah kombinezon, nato komplet. Mi smo lani kupili komplet v NKD-ju in smo super zadovoljni - ni bilo drago, nikdar ni premočilo. Color Kids pa žal ne poznam.

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

05.11.2011, 20:51

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca
Dokler so v plenicah kombinezon, nato komplet.

točno to. lulat je treba tudi ko je mraz. user posted image

clock-img

15.11.2011, 18:00

clock-img

resnavesna07

pencil-img

72

Meni je boljše iz dveh delov, ker je lepše za pogledat.

clock-img

15.11.2011, 21:23

clock-img

livia

pencil-img

2395

Če rabite za kratkotrajno valjanje po snegu in sankanje in vmes ne boste lulali (še posebej, če imate punčko) je to kombinezon, drugače komplet, vendar naj ima bundica znotraj še eno sponko, da se spodaj fajn zapre.

clock-img

18.11.2011, 13:41

clock-img

rubica

pencil-img

741

meni se zdi boljši komplet (hlače in bunda), smo pa imeli lani to znamko in smo bili zadovoljni, ni premočilo user posted image

clock-img

18.11.2011, 15:24

clock-img

mojca*

pencil-img

533

jaz sem imela iz BC eno drugo firmo, ne to, komplet je bil zelo drag, pred 2 letoma mislim da 70e in je totalno premočil!!!user posted image user posted image
tako da pri njih smučarskega kompleta katerekoli znamke, jaz nikdar več!!!
ne premočijo iz hofera, trenutno jih imajo še, posebej kupiš bundo in hlače, poceni in zanesljivo nepremočljivo! hlače so ali v celem ( na"prisl") ali do pasa z naramnicami.

clock-img

18.11.2011, 21:40

clock-img

urshak

pencil-img

385

jaz imam color kids iz BC-ja Ni nič premočil, moja lani eno in pol letnica je imela hlače in bundo, se mi zdi bolj praktično.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem