writing-img

smučišče

clock-img

18.11.2007, 08:22

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Smo z obale, ta malo pa bi radi probali dat na smučke. Kam mi priporočate za začetek?Kalič ne obratuje.Kak nassfeld pa je predrag.Zanimajo me tudi cene smuč. vrtcev.Ve katera?Pa ali otroka lahko naučijo v enem dnevu?Kličem smuč. šolo in se mi nihče ne javi.

clock-img

18.11.2007, 08:32

clock-img

hariba

pencil-img

1387

Na Rogli je clodnevna 26 €, za otroka 23 €, smučarski vrtec je ponekod ob nakupu smučarske vozovnice zastojn, ne pa povsod. Ma v enem dnevu se pa res en more naučit smučat, navadi se el lahko sploh se premikat na smučeh, da dobi sploh občutek. Na štajerskem, kako je na vašem koncu organizirajo prevozne smučarske tečaje za otroke med zimskimi in božičnimi počitnicami. Traja 5 dni in zjutraj avtobus pobere otroke in jih popoldan pripelje nazaj. Cena je kar visoka. Ena šola, ki ima le dopoldansko učenje in sendvič je 150 €, za dopoldansko in popoldansko smučanje z kosilom 200€. V 5 dneh pa že lahko osvoji osnove, zlasti plužne zavoje.

clock-img

18.11.2007, 08:46

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

razmišljali smo o krvavcu, rogla nakm je preveč odročna.Večdnevno smučanje pa si za zdaj še ne moremo privoščit, pa tudi z dopsti so malo težave.user posted image Tako da pridejo samo vikendi v poštev.

clock-img

18.11.2007, 13:19

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Na Cerknem imaš zlo lepo uštiman otroški vrtec + učitelji so fuuuuullllllll prijazni.

http://www.ski-cerkno.com/panorama/zemljevid_10.html

http://www.ski-cerkno.com/

clock-img

18.11.2007, 17:18

clock-img

nbiba

pencil-img

161

Jaz priporočam Kranjsko Goro. Imajo šolo smučanja, smučiše je primerno za začetnike...

clock-img

19.11.2007, 09:32

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala vsem.Zgleda da se bomo odločili za cerkno.Na tistem posnetk pa sem si jaz brado presekalauser posted image .Sledilo je šivanje.

clock-img

19.11.2007, 10:24

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Na tistem posnetk pa sem si jaz brado presekala .Sledilo je šivanje.

Ne razumem žirafca user posted image

Na Cerknem boste uživali 100/h... user posted image

clock-img

19.11.2007, 12:21

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Cerkno je zagotovo prava izbirauser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem