writing-img

snežke

clock-img

02.01.2009, 08:18

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Kje se da dobiti najcenejše ženske snežke?Ker jih bom potrebovala samo par dn v letu, ne bi  zanje zapravljala veliko.Aja, v območju obale seveda.V poštev pride tudi Italija, če ima katera izkušnje.
lp

clock-img

02.01.2009, 09:03

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Jaz sem jih videla v Massu ,v športnih trgovinah, v Italiji imaš tudi malo morje snežk pa še razprodaje bodo.

clock-img

02.01.2009, 10:00

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Rabila jih bom konec januarja, da se zgodit tudi kakšen dan prej če bomo šli samo za en dan.Ali jih je več vrst ?Ne bi se rada zaj...Pa ne bi rada da me premočijo.kakšne morajo bit?Dobiš jih po različnih cenah.Na kaj naj bom pozorna?Nazadnje sem jih imela v šoli v naravi pri 12. letihuser posted image .

clock-img

02.01.2009, 10:58

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Jaz sem jih lani kupla v Massu za cca. 20 €, pa sem ful zadovoljna, ker v njih skačem lih povsod in me nič ne zebe v noge, pa nič nisem premočena...

clock-img

02.01.2009, 22:20

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Super bom pogledala še v našem Massu.Za ta malosem jih dobila za 10 evrov v deichmannu, se mi zdijo kar ok, zame so pa bili od 35 evrov gor.
Hvala za info.

clock-img

04.01.2009, 18:43

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

v udinah je ena šprtna trgovina decathlon... jest sm si tam kupla ene za 20€ in so mi ful všeč pa že so sprobane, ne spustijo nič user posted image
http://www.quechua.com/EN/arpenaz-snow-400-lady-blond-22592303/

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

04.01.2009, 18:49

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Sem jih včeraj kupila v cicibanu za samih 16 evrov.Pa take živo roza luštkane so.Zadnji par.

clock-img

07.01.2009, 14:25

clock-img

nicimoja

pencil-img

205

V Inetrsportu imajo znižane na cca 15 EUR. Meni so ful všeč, so take fensi, tiste malce bolj široke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem