writing-img

so avtosedeži 9-36 kg dovolj varni?

clock-img

14.03.2005, 20:42

clock-img

bini

pencil-img

1623

Zanima me na kaj gledate ko kupujete avtosedež.. mi enega že imamo (9-18 kg),maxi cosi ki je tud na testih zelo dober,.. z možem sva mnenja, da za varnost rajši dava mal več..
sedaj pa bomo še en sedež rabili za v moj mali avtek in bi morda kupili takega za dalj časa, torej 9-36kg in bi na ta način mal prišparali :zmeden:..
ampak na teh testih (amzs) jih je zelo malo, pa še tisti niso glih med najbolj varnimi.. in sedaj res ne vem več kaj naj kupiva :zmeden:...ne bi rada šparala na varnosti mojega malga sončka, po drugi strani pa se mi zdi neumno nekej preplačevat...
A mislite da gre tukaj bolj za promocijo firm al so pač tisti testirani varnejši od npr. ene manj znane firme, ki jih sploh niso testirali.. Na strani od pikapolonice jih je ogromno, po ugodnih cenah, na strani od Toysa pa npr. sploh nobenega avtosedeža 9-36kg... jest sm čist zmedena.. kaj pa ve pravte?? :)
:kuza:

clock-img

14.03.2005, 20:53

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

No, zadnjič je ena pogruntala, da pri sedežih 9-36 kg ni naklona. Tako da vaša malecka ne bi mogla lepo pančkati. :(

clock-img

14.03.2005, 21:05

clock-img

bini

pencil-img

1623

en mini naklon se mi zdi da je... sicer pa naše nč ne moti kako zaspi kadar je zares zaspana...
meni je glavni argument varnost in še enkrat varnost.. samo kaj je tukaj, v tej poplavi sedežev, prava varnost? :zmeden:

clock-img

14.03.2005, 21:16

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz ne vem, a so zdaj ti sedeži kaj bolje narejeni kot pred par leti. Mi smo imeli enega remerjevega, pa je bil super....samo tisti naklon...ko je zaspal, mu je glava kar dol padla, sem bila čisto živčna zraven. To je boljše, da se prepričaš, koliko se ga da nagnit.:)

clock-img

14.03.2005, 21:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.03.2005, 23:10

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mi smo pred kratkim takoj za lupinico kupili avtosedež od 9-36 kg in sicer Starlight od Storchenmuhle. Ima tudi nekaj naklona. Ker je nov, sicer še ni testiran pri AMZS, ampak po tujih testih sodeč, je baje prav ok, kar se varnosti tiče. Je pa morda res odvisno, katerega kupiš:zmeden2:.

clock-img

15.03.2005, 00:14

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Seveda je naklon... Vsaj pri Kiddyju je..

clock-img

15.03.2005, 08:13

clock-img

Anonimen

mi imamo sedež od concorda od 9-36 kg in je čist tak kot pa manjši sedeži. če je naša 8. mesečna punca ki ima 10 kg v bundi čist fino že not paše, če pa nima bunde damo pa v sedež en o podložno blazino da ga zoži. sedež ima tut zelo velik naklona tako da je super!

lp, lara

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem