cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

so to popadki?

clock-img

23.05.2008, 07:47

clock-img

Anonimen

Zanima me ali popadki primejo po celem trebuhu oz. spodnjem delu ali lahko samo na eni strani? Me prime slabo minuto samo na eni strani kot bi močno v valovih pikalo notri (zraven otrdi trebuh), potem je 10 minut mir in jovo na novo čez deset minut.  Ne gre za krče, ki so podobni menstrualnim. Aja še to, enkrat je levi strani, drugič na desni. Predvidevam, da ne gre za popadke ? Sem v 35 tednu.

clock-img

23.05.2008, 07:53

clock-img

Anonimen

Pokliči ginekologa, al pa se pejt pokazat - možno je vse

clock-img

23.05.2008, 08:08

clock-img

Anonimen

Mislim da je odvisno kdaj se to pojavlja. Če se to špikanje in otrdevanje pojavi v mirovanju, je zelo možno da so popadki, če pa se to zgodi med telesno aktivnostjo pa po moje ni take sile...
Ko je mama aktivna se mali stisne v kepico, da potrebuje čim manj kisika in zato čutiš bolj trd trebuh.

Če ti ne da miru pa se vseeno pejd pokazat...

clock-img

23.05.2008, 09:09

clock-img

želva

pencil-img

1452

Joj, zase vem, da jih ne moreš falit.Ko je šlo zares, se nisem nič spraševala, al so al niso.
Za vsak slučaj se pejd pa pokazat

clock-img

23.05.2008, 13:41

clock-img

Anonimen

Joj, a res nobena ne ve user posted image

Vsaj, da poveste, če so vedno na obeh straneh hkrati. Skratka, celo jutro mi je bilo poleg slabo, sem tudi bruhala, potem me je začelo črvičit po trebuhu in sem dobila močno drisko, zdaj pa imam rahlo roza obarvano sluz (ni čep), krči so pa še vedno, ampak zdaj ful neredni. Počakam do večera, če se bo kaj okrepilo in se grem pokazat, če ne pa se očitno dojenček počasi pripravlja na prihod.

clock-img

23.05.2008, 14:01

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

otročka čutiš? brca in miga? no, tudi če, jst nebi čakal do večera. idi do porodnišnice in povej kaj se ti dogaja. glede na to, da bruhaš, imaš krče, in še ta sluz... meni ne zveni nič kaj dobro.

šibaj!user posted image

clock-img

23.05.2008, 14:38

clock-img

kaja02

pencil-img

1316

pozdrav!!

kar pojdi se pokazat, pa boš vsaj vedla pri čem si!!!!user posted image

clock-img

23.05.2008, 15:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.05.2008, 22:59

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

So bili popadki?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem